Gemi, Yat ve Hizmetleri İhracatçıları Birliği'nde yeni Başkan Cem Seven

Gemi, Yat ve Hizmetleri İhracatçıları Birliği'nde yeni Başkan Cem Seven

Gemi, Yat ve Hizmetleri İhracatçıları Birliği'in Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz çarşamba günü yapıldı. Yeni Yönetim ve Denetim Kurulu'nun belirlendiği toplantıda, Cem Seven kullanılan 36 oyun tamamını alarak, Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

Gemi Yat ve Hizmetleri İhracatçıları Birliği Olağan Genel Kurulu 4 Nisan'da Gemi Yat ve Hizmetleri İhracatçıları Birliği'nin genel merkezinde gerçekleşti. Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Cem Seven'in tek aday olduğu seçimlere 39 seçmen katıldı.

İki dönem Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Başaran Bayrak, kanun gereği 3. dönem için aday olamadı.

39 seçmenin katıldığı Genel Kurul'da 36 kişi oy kullanıldı. Kongrede tek aday olan Cem Seven, 36 oyun tamamını alarak Yönetim Kurulu Başkanı seçildi. Başaran Bayrak ise asil üye olarak yönetimde yerini aldı.

Türkiye Gemi, Yat ve Hizmetleri İhracatçıları Birliği yeni Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerinin belirlendiği toplantı ardından yeni dönem Başkanı seçilmesine ilişkin duygularını dile getiren Cem Seven, “Öncelikle, Birliğimizin çatısı altında gerek Yönetim Kurulu Üyeliği gerekse Başkan Yardımcılığı görevlerimi icra ederken Sayın Başaran Bayrak’ın liderliğinde bir çok başarıya imza attık, başta kendilerine, çalışma arkadaşlarıma ve tüm üyelerimize teşekkürlerimi sunmak isterim. Hep birlikte ülkemizin geleceğine katkı sunmaya devam edeceğimize inanıyorum. Yeni görevimi destekleyen ve içten dilekleriyle kutlayan sektörümüzün güzide üyelerine de ayrıca teşekkür ediyorum,” dedi.

Türkiye Gemi, Yat ve Hizmetleri İhracatçıları Birliği’nde 2010-2018 yılları arasında Yönetim Kurulu Üyeliği, 2014-2018 yılları arasında da Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev alan Cem Seven,  İMEAK Deniz Ticaret Odası 47 No’lu Meslek Komitesi Başkanlığı görevini 3 senedir, American Bureau of Shipping Karadeniz Teknik Komite Üyeliğini ise 4 yıldır sürdürüyor.

gyib2.jpg

Cem Seven kimdir

Cem Seven, 1968 yılında İstanbul’da doğdu. Ortaokul ve Lise eğitimini 1978-1987 yılları arasında İstanbul Saint Joseph Fransız Lisesi’nde tamamladı. Bilkent Üniversitesi İngilizce İşletme Fakültesi’nden 1992 yılında mezun olan Seven, mezuniyetinin ardından Yönetim Kurulu Üyesi ve ortağı olduğu Sanmar Denizcilik A.Ş’de  İşletme Müdürü olarak görev almış olup çalışmaya devam ediyor. Evli ve iki çocuk babası olan Cem Seven, iyi derecede İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.