Erman Nakliyat’tan filosuna DAF - TIRSAN yatırımı

Erman Nakliyat’tan filosuna DAF - TIRSAN yatırımı

1993 yılında Mersin’de kurulan, Türkiye’de ve Avrupa’da gıda taşımacılığı alanında kesintisiz hizmet sunan Erman Nakliyat, 6 adet DAF XF105.460...

1993 yılında Mersin’de kurulan, Türkiye’de ve Avrupa’da gıda taşımacılığı alanında kesintisiz hizmet sunan Erman Nakliyat, 6 adet DAF XF105.460 Optimizer ve 14 adet TIRSAN Frigo Semi-Treyler’ini DAF-TIRSAN Otomotiv Samandıra Tesislerinde düzenlenen tören ile teslim aldı. Teslimat törenine TIRSAN Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Erman Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Deniz ve Erman Nakliyat Genel Müdürü Emrah Deniz katıldı.

DAF ve TIRSAN Kombinasyonu Yüksek Performansı Garantiler

TIRSAN Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu törende yaptığı konuşmada alanında kanaat lideri olan Erman Nakliyat ile işbirliğinin devam etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Nuhoğlu ‘DAF çekici ve TIRSAN treyler kombinasyonu yakıt sarfiyatında sağladığı tasarruf, her yol ve yük şartında değişmeyen yüksek performans seviyesi ile müşterilerimizin memnuniyetini arttırmakta ve tekrar alım yapmalarını sağlamaktadır’ dedi.

ASTronic Şanzıman %5 Yakıt Tasarrufu Sağlar     

Erman Nakliyat’ın satın aldığı 6 adet DAF çekicinin ZF ASTronic (otomatik) şanzımanlı olduğunu belirten Nuhoğlu ‘ZF ASTronic şanzıman, DAF motorunun sürüş ve frenleme performansını en üst seviyelere çıkartan özel yazılımı ile kullanım hatalarını bertaraf ederek manuel şanzımanlı araca göre %5 yakıt ekonomisi sağlamaktadır. ’ dedi.

TIRSAN Frigo Sektördeki Liderliği İle Müşterilerden Yoğun İlgi Görüyor

Soğuk zincir taşımacılığına hizmet eden TIRSAN Frigo araçları için, TIRSAN Ar-Ge Merkezi kapsamında 2012 yılında yaptıkları büyük teknolojik yatırım ile üretim tesislerinde test uygulamalarını da yapabilir düzeye çıktıklarını belirten Çetin Nuhoğlu, bu kapsamda uluslararası gıda taşımacılığının standartlarını belirleyen ATP Mevzuatına uygunluk testleri için özel tasarımlı ATP test odalarının geliştirildiğini ve termal kameralar ile araçların izolasyon seviyelerinin bölgesel olarak ayrı ayrı takip edilebildiğini iletti. TIRSAN Ar-Ge Merkezi’nin Sürekli Ürün Geliştirme ve Yalın Üretim Felsefesi ile birlikte yürütülen üretim süreçleri ile gerçekleştirilen projelerin sonunda ortaya çıkan ve yapılan bu yeni yatırımların, TIRSAN Frigo araçlarının verimliliğini ve sağlamlığını arttırdığının da altını çizdi.

Ayrıca, TIRSAN Frigo ile pazarın dinamiklerini değiştirdiklerini, müşterilerin ihtiyaçlarını ve beklentilerini doğru analiz ettiklerini belirterek rekabet ile beslendiklerini, büyüdüklerini ve frigo segmentinde de lider konumda olduklarını ekleyerek “TIRSAN Frigo, müşterilerimizden gördüğü ilgi ile yükselen bir satış grafiği çizmeye devam edecektir’ dedi.

Mehmet Deniz: “DAF ve TIRSAN Araçları Her Anlamda Bize Daha Yakın”

Erman Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Deniz törende yaptığı konuşmada: “Daha önce kullandığımız ve %25 oranında daha pahalıya satın aldığımız araçlarda yaşadığımız geç soğutma, hızlı ısı kaybı ve araç zemininde yaşanan dökülme problemleri epey yüksek tutarlarda sanayi harcaması yapmamıza neden oldu. Ayrıca araçların her yol seferinden dönüşlerinde servise girmeleri gerekiyordu ki bu da araçların uzun süre beklemelerine yol açıyordu. Yaşadığımız olumsuz deneyimler bizleri yeni arayışlara yöneltti. 2011 yılında DAF ve TIRSAN ile başlayan iş birliğimizde araçların verimliliğini test ederek seçimimizin doğru olduğunu onayladık. Sürücülerimizden aldığımız olumlu geri dönüşler yeni yatırımımızda DAF ve TIRSAN’ı tercih etmemize neden oldu.  TIRSAN gerek servis ağı gerek ise çalışanları ile bize her anlamda çok daha yakın. Yönetim Kurulumuz, çalışanlarımız, sürücülerimiz ve hizmet verdiğimiz firmaların oy birliği ile tüm filomuzu kaptanlarımızın deyimi ile “Patron Arabası” olan DAF ve TIRSAN ile yenilemeye karar verdik. Hayırlı olsun” dedi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.