Çetaş Otomotiv Grubu’na 3 ödül birden! 

Çetaş Otomotiv Grubu’na 3 ödül birden! 

Ford’un en prestijli ödüllerinin başında gelen The Chairman’s Award (Ford Başkanlık Ödülü) 2017 sahiplerini buldu.

Ford Motor Company tarafından her yıl düzenlenen, tüm Ford bayilerinin satış ve satış sonrası hizmet kalitesinin değerlendirildiği Ford Başkanlık Ödülleri, Türkiye’nin önde gelen otomotiv perakendecisi Çetaş Otomotiv Grubu’na 3 ödül birden getirdi. Çetaş’a ait, Mahmutbey, Büyükçekmece ve İzmir Ford Bayileri, yıl boyunca tüm çalışma ekibiyle birlikte gösterdikleri yoğun çalışma ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan çalışma prensibiyle, Ford Başkanlık Ödüllerini kazanarak Çetaş Grubu’nun bir kez daha göğsünü kabarttı. Ödülleri Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Taşar, Servislerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Şengüloğlu ve Ege Bölgesi’nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Tahtakıran teslim aldı.

Müşteri memnuniyetini “odak noktası” olarak kendine ilke edinen bayilerimizden Mahmutbey üçüncü, Büyükçekmece altıncı ve İzmir beşinci kez üst üste ödül kazanarak şirket ve çalışanlarına gurur verdiler. Sadece satış aşamasında değil satış sonrasında da “müşteri ve hizmet” ilkelerinden ödün vermeyen şirket politikasını sürdürerek, ülke çapında büyüyerek en çok tercih edilen otomotiv perakendecisi olmayı hedefliyor. 

Ödül töreni sonrası görüşlerini ifade eden Çetaş Motor A.Ş. Genel Müdür’ü Gökhan Oruçoğlu, “Müşteri memnuniyetinde göstermiş olduğumuz performansımızın birçok defa Ford’un en prestijli ödülü olarak kabul edilen Başkanlık Ödülü ile taçlandırılmış olması bizim için büyük gurur kaynağı. Tüm çalışma arkadaşlarıma verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Çetaş ekibi olarak yüksek motivasyonla hep daha iyisi için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.