Bursa'da "Türk Telekom Büyük Müşteri Buluşmaları"

Bursa'da "Türk Telekom Büyük Müşteri Buluşmaları"

Türk Telekom tarafından Bursa'da düzenlenen "Büyük Müşteri Buluşmaları 2013" etkinliğinde, büyük ölçekli şirketlerin temsilcileri, fiber altyapı...

Bursa'da "Türk Telekom Büyük Müşteri Buluşmaları"Türk Telekom tarafından Bursa'da düzenlenen "Büyük Müşteri Buluşmaları 2013" etkinliğinde, büyük ölçekli şirketlerin temsilcileri, fiber altyapı üzerinden kurumsal firmalara değer katan çözümleri anlattı.

Türk Telekom tarafından Bursa'da düzenlenen "Büyük Müşteri Buluşmaları 2013" etkinliğinde, büyük ölçekli şirketlerin temsilcileri, fiber altyapı üzerinden kurumsal firmalara değer katan ses sistemleri, data/internet çözümleri, veri merkezi, güvenlik servisleri ve bütünleşik çözümler konularında bilgilendirildi.

Firmadan yapılan yazılı açıklamaya göre, Türk Telekom Kurumsal Müşteri Başkanlığınca düzenlenen "Büyük Ölçekli Müşteri Buluşmaları" etkinliği, Bursa'da gerçekleştirildi.

Türk Telekom Batı-II (Bursa) Bölge Müdürlüğünün ev sahipliğindeki toplantıya, Bursa ve çevre illerde faaliyet gösteren bazı büyük ölçekli firmaların yöneticileri katıldı.

Türkiye'nin dijital dönüşümüne katkıda bulunmak ve mükemmel hizmet anlayışı vizyonuyla organize edilen etkinlikte, Türk Telekom’un büyük ölçekli müşteriler için avantajlar içeren ve hayat kolaylaştıran hizmetleri tanıtıldı.

Toplantıda konuşan Türk Telekom Batı-II Bölge Müdürü Ahmet Yanbay, firmanın, 3D vizyonu doğrultusunda büyümeye devam ettiğini, değer odaklı müşteri hizmetleri, dijital yaşam dönüşümü, dünyaya açılım ve bölgesel büyüme hedefleri ile çalışmalarını sürdürdüğünü bildirdi.

Firmanın hizmetlerini kullanan işletmelerin, zorlu pazar koşullarında daha güçlü hale geleceğini belirten Yanbay, "Türk Telekom, dünyayı dört kez çevreleyecek uzunluktaki fiber altyapısı ile işletmelerin ve sanayicilerin sektörel rekabet güçlerini daha da artırmalarında önemli bir rol üstleniyor. Müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımımız doğrultusunda hizmet kalitemizi daha da artırmak için büyük yatırımlar yapıyoruz. Türk Telekom olarak yeni hizmetlerimizle müşterilerimizin hayatına değer katmaya devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

Türk Telekom Büyük Kurumsal Segment Direktörü Gürkan Arpacı ise 81 ilde büyük ölçekli firmalara, ses, internet, data iletişimi, mobil ve yönetilebilir servisler olmak üzere her kulvarda değer kattıklarını aktardı.

Arpacı, yıl başında yaptıkları yeni organizasyonel dönüşümle büyük kurumsal segment müşterilere özel hizmetler sunmayı hedeflediklerine dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Çok daha fazla adette büyük ölçekli müşterimize, her biri konusunda uzman ve deneyimli kurumsal müşteri danışmanları atadık. Danışmanlarımız, müşteri ihtiyaçlarına özel çözümler geliştirip hızlı ve etkin hizmet vererek müşterilerimizin tüm bilgi teknolojileri gereksinimlerine tek elden ve üstün hizmet kalitesiyle ulaşmalarını sağlıyor. Böylelikle kurumsal müşterilerimiz de ana faaliyet alanlarına çok daha fazla odaklanma fırsatı buluyor."

Ekonomi yazarı Dr. Mahfi Eğilmez'in de konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte daha sonra Türk Telekomun güncel kampanya ve hizmetleri ile kurumsal firmaların işine değer katacak çözümlere ilişkin sunumlar yapıldı.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.