Bakan Yıldız: “Trafoya kedi girseydi, yine paylaşırdık”

Bakan Yıldız: “Trafoya kedi girseydi, yine paylaşırdık”

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, cumhurbaşkanı seçim sonuçlarının devam etttiği sırada, 30 Mart’taki yerel seçimlerin oy sayımı sırasında...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, cumhurbaşkanı seçim sonuçlarının devam etttiği sırada, 30 Mart’taki yerel seçimlerin oy sayımı sırasında gündeme gelen elektrik kesintilerine ilişkin yaptığı açıklamada, “Sandıkların açılmasını, sayılmasını, oy tasnifi ile alakalı, seçimi etkileyebilecek bir elektrik kesintisi inşallah olmaz. Şu anda seçim sonuçlarını etkileyecek herhangi bir kesinti söz konusu değil” dedi.

Bakan Yıldız, “Bir önceki seçimde elektrik kesintilerinin nedenlerine ilişkin açıklamanız uzun süre konuşuldu. Bu seçimde de böyle bir sorun yaşanırsa açıklayacak mısınız?” sorusunu şöyle yanıtladı: “Kedi girmesiyle alakalı, çok fazla espri konusu olan bir maddeyi biz söyledik. Şundan emin olunsun; bu 200 bin trafonun herhangi birine kedi girerse ben yine bunu kamuoyuyla paylaşırım. Çünkü biz işimizi ciddi yapıyoruz. ”

Enerji Bakanı Taner Yıldız, yerel seçimlerin yapıldığı 30 Mart’ta yaşanan elektrik kesintileriyle ilgili, ‘Espri yapmıyorum trafoya kedi girdi. Bu ilk kez yaşanmadı. Bunu seçime bağlamak yanlış’ açıklaması yapmıştı.

hürriyet

Bakan Yıldız: “Trafoya kedi girseydi, yine paylaşırdık”

Source: Bakan Yıldız: “Trafoya kedi girseydi, yine paylaşırdık”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.