Allison, tam otomatik şanzıman çözümleri ile IDEF 2017’de

Allison, tam otomatik şanzıman çözümleri ile IDEF 2017’de

Allison Transmission, 9-12 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek 13’üncü Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı, IDEF 2017’de askeri araçlar için üretilen tam otomatik şanzıman yelpazesini sergileyecek.

Allison Transmission, 9-12 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek 13’üncü Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı, IDEF 2017’de askeri araçlar için üretilen tam otomatik şanzıman yelpazesini sergileyecek.Türkiye’nin en büyük, dünyada ise en kapsamlı beş savunma sanayi fuarından biri olan IDEF, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Milli Savunma Bakanlığı ev sahipliğinde, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı (TSKGV) yönetim ve sorumluluğunda iki yılda bir düzenleniyor. Allison Transmission, IDEF Fuarı’nda Türkiye’deki tek yetkili distribütörü olan İlkerler Otomotiv ile birlikte Özel Seri™ tam otomatik şanzımanlarını sergilemeye hazırlanıyor. (Salon 3 - Stant 324C) Allison’ın Askeri Seri™ şanzımanları ise HST Otomotiv / Hema iş birliği ile  3.salonda yerini alacak. Tüm dünyada birçok askeri birliğin tercihi olan Allison tam otomatik şanzımanlar, üstün güvenilirlik ve dayanıklılıkları, araç performansını en üst düzeye çıkarmaları, operasyon ve destek maliyetlerini en aza düşürmeleri ile itibar kazanmıştır. Allison’un Askeri Serisi™, 63,503 kg’a (140,000 lbs) kadar ağırlığı olan ve 1,120 kW (1,500 bg) gücüne kadar dizel veya türbinli motora sahip paletli araçlar için tasarlanıyor. 800 beygir gücüne (597 kW) kadar motorlara uygun olan ve tekerlekli askeri araçlar için tasarlanan Allison Özel Seri™ şanzımanlar ise benzersiz bir performans sunmak üzere araçlara en etkin şekilde entegre edilmesi ve çalışması için üretiliyor.

Allison Özel Seri şanzımanlar kesintisiz güç aktarımı sunuyor

Allison Özel Seri şanzımanlar, iki motor tahrikli PTO ile çoğu daha iyi araç freni sunan ve fren aşınmasının azalmasını sağlayan opsiyonel entegre retarder özelliklerine sahip. Patentli tork konvertörü ve dar/geniş vites geçişi stratejilerini geliştiren 5. Nesil gelişmiş elektronik kontrollerle donatılan Allison şanzımanlar, kesintisiz güç aktarımı sayesinde askeri araçların performansını en iyi seviyeye çıkarıyor.Allison standının yanı sıra IDEF ziyaretçileri BMC (Kirpi, Amazon, Vuran) , Nurol Makina (Ejder Yalçın, Ejder Toma, Ejder Kunter) ve Otokar (Cobra, Arma, Ural) gibi lider Türk araç üreticilerinin Allison tam otomatik şanzıman donanımlı araçları da görebilecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.