Alışan, filosunu Tırsan Maxima ile büyüttü

Alışan, filosunu Tırsan Maxima ile büyüttü

Alışan Lojistik, FiloTIR Araç Satış ve Kiralama A.Ş.’den kiralamasını gerçekleştirdiği 30 Tırsan Perdeli Maxima Semi-Treyleri Tırsan Adapazarı Fabrikasında...

Alışan Lojistik, FiloTIR Araç Satış ve Kiralama A.Ş.’den kiralamasını gerçekleştirdiği 30 Tırsan Perdeli Maxima Semi-Treyleri Tırsan Adapazarı Fabrikasında düzenlenen tören ile teslim aldı.

Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan basın toplantısında yaptığı konuşmada, “Alışan Lojistik 1985 yılında kurulmuş büyük bir firma, biz bu sene 30. yılımızı kutluyoruz. 30. yılımızın ilk aktivitesi olarak da filomuzu 30 araç ile büyütüyoruz. 2015 yılı zor bir sene fakat bizim lojistik sektörüne olan inancımız tam ve firma olarak uluslararası nakliye, depolama, likit ve enerji, yurtiçi dağıtım ve katma değerli hizmetlerde büyümeye devam edeceğiz” dedi. Damla Alışan, “Bu sene için oldukça keskin hedeflerimiz var, bunu da yaparken tabii ki inanılır güvenilir çözüm ortakları ile beraber ilerliyoruz ki Tırsan da Türk sermayeli bir firma olarak bizim yıllardır çözüm ortağımız olarak çalıştığımız, çok inandığımız ve sonunda kadar güvendiğimiz iş ortaklarımızdan bir tanesi. Dolayısı ile bu süreçte beraber yola devam etme kararı aldık. 30 aracı aldık. Bu inşallah bir başlangıç olacak; bu senenin ilerleyen dönemlerinde yeni projeler ile filomuzu daha da büyüterek yolumuza devam edeceğiz. Biz bu güne kadar insana ve çevreye saygı çerçevesinde yüksek standartlı ekipmanlar ve depolar ile hizmet ürettik, çünkü yaşadığımız çevreye bu şekilde de borcumuz var. Bunun da bir uzantısı olarak ADR’ye uyumlu araçlar ile filomuzu genişlettik. Dolayısı ile inandığımız ve bildiğimiz yolda büyümeye devam edeceğiz” dedi.

Alışan, filosunu Tırsan Maxima ile büyüttüDAMLA ALIŞAN: TIRSAN‘IN UZMANLIĞINA GÜVENİYORUZ

Alışan, “Biz bu yatırımımızda ilk defa kiralama modeli üzerinden ilerledik, bu bizim içinde bir ilk. 36 ay sürecek olan bir araç kiralama projesi gerçekleştirdik. Dolayısıyla bu bizim içinde bir yenilik. Biz bugüne kadar herkesin uzman olduğu konuya odaklanmasını, eksperi olduğu işler doğrultusunda hayatını devam ettirmesi gerektiğini savunan bir firmayız. Bundan dolayı treylerin üretimi, bakımı, onarımı ve bütün gerekli ihtiyaçlarını Tırsan’ın sağlayacağına inandığımız için Tırsan ile yola çıktık. Tüm Tırsan ekibine desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz” açıklamasında bulundu.

FERDA ÖZMEN: ALIŞAN LOJİSTİK İLE İŞ BİRLİĞİMİZDEN ÇOK MEMNUNUZ

DAF-TIRSAN Genel Müdürü Ferda Özmen yaptığı açıklamada, “Lojistik sektörünün önde gelen firmalarından biri olan Alışan Lojistik ile yapmış olduğumuz iş birliği doğrultusunda bugün burada teslimat törenimizi gerçekleştiriyoruz. Alışan Lojistik, lojistik sektöründe sürdürülebilir bir başarı yakalamış ve çok önemli işlere imza atmış bir firma. Alışan Lojistik ile olan iş birliğimizden dolayı çok memnunuz ve bu iş birliğinin uzun dönem süreceğine inancımız tam. Bugün teslimatını gerçekleştireceğimiz 30 aracımızın şasi ve panelleri kataforez kaplamalı olup 10 yıl paslanmazlık garantisi altındadır. Bunun yanı sıra, Tırsan Perdeli Maxima semi-treylerleri Code XL Yük Emniyet sertifikasına sahiptir. Biz bu araçların teslimatını Alışan firmasına yapmaktan dolayı çok memnunuz ve hayırlı olmasını diliyoruz” açıklamasında bulundu.

Alışan, filosunu Tırsan Maxima ile büyüttüTIRSAN 37 YILDIR TÜRKİYE’NİN PAZAR LİDERİ

Ferda Özmen, “Tırsan, 37 yıllık büyük bir firma ve 37 yıldır Türkiye’nin pazar lideridir.  Tırsan’ın pazar lideri olmasının en önemli nedeni müşterisi ile olan uzun soluklu iş birliği ve iş ortaklığı yaklaşımıdır” ifadesini kullandı.

ALIŞAN LOJİSTİK İLE UZUN SOLUKLU SÜRECEK BİR PROJEYE İMZA ATTIK

DAF-TIRSAN Satış Müdürü Ertuğrul Erkoç, “Biz bu projeye 2014 yılının sonunda başladık ve Alışan Lojistik ile uzun soluklu bir projeye başladığımızın fakındaydık. DAF-TIRSAN çalışanları olarak bu süreçte bizi en çok gururlandıran, Alışan Lojistik’in profesyonel bir yaklaşımla pazardaki benzer kalitedeki tüm ürünleri inceledikten sonra bizi tercih etmiş olmasıdır,” dedi. Erkoç, “Biliyorsunuz ki Alışan Lojistik Türkiye’deki en büyük ADR’li tehlikeli madde taşımacılığı ve depolamasını yapan lojistik firmalarından birisidir. Bugün teslimatını gerçekleştirdiğimiz 30 adet Tırsan Perdeli Maxima semi-treylerler, Code XL yük emniyet sertifikasına sahip olup ADR’ye uyumlu olarak üretilmiştir. Tırsan perdeli semi-treylerleri bütün rakiplerine göre mukavemet bakımından daha sağlam olmanın yanı sıra hafiflik avantajı da sağlamaktadır. Böyle uzun süreli bir projede olmaktan dolayı DAF-TIRSAN olarak çok memnunuz” açıklamasında bulundu.

1985 yılında kurulan ve merkezi İstanbul olan Alışan Lojistik Uluslararası taşımacılık, gümrükleme, depo ve antrepo hizmetleri, likit (sıvı) ve toz kimyevi madde taşımacılığı, intermodal taşımacılık, enerji ve demiryolu taşımacılığı ile yurtiçinde müşterilerine lojistik hizmeti sunuyor. Bunun yanı sıra toplamda 175 bin paletlik depolama alanı, 450 birimlik araç filosu ile başta Avrupa ülkeleri olmak üzere BDT ülkeleri ve Orta Doğu’ya taşımacılık yapıyor.

Alışan, filosunu Tırsan Maxima ile büyüttüTIRSAN 7 DAKİKADA BİR TREYLER ÜRETEBİLİYOR

Tırsan Treyler adına konuşan Ahmet Yılmaz şu açıklamalarda bulundu: “2011-2013 yılları arasında sadece Adapazarı fabrikamızda toplam 28 milyon euro modernizasyon yatırımı gerçekleştirdik. En son açılışını yapmış olduğumuz kataforez tesisi ile beraber low-bed kapasite artırım yatırımları ile birlikte aslında 2013 sonu 2014 başı itibarı ile bugünkü kapasitemize ulaştık. Yerli ve global nakliyecilerin ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiğimiz çözümlerle Avrupa’nın en geniş ürün gamını sunan treyler üreticisiyiz. 2018 yılı hedefimiz, yılda 20 bin adet treyler üreterek, bu rakamın yarısını yurt dışı pazarlarda satmaktır. Bu hedefimize paralel olarak yatırımlarımız devam etmektedir. Bugün itibarıyla tek vardiyada her 10 dakikada bir, bir adet treyler fabrikamızdan çıkıyor. Ancak, mevsimsel değişimlerle birlikte yıl içerisinde 7 dakikada bir treyler üretimine de ulaşıyoruz. 2018 yılı hedeflerimizden biri olan, Avrupa’nın ilk üç treyler üreticisinden biri olma konumumuzu güçlendirme doğrultusunda gelişimimizi istikrarlı bir biçimde sürdüreceğiz.”

TIRSAN PERDELİ MAXİMA SEMİ-TREYLER ÖZELLİKLERİ

Tırsan Perdeli Maxima semi treyler, Tırsan’ın 2009 yılında faaliyete geçen Türkiye’nin ilk ve tek treyler Ar-Ge merkezinde 50 bin saat mühendislik çalışması ve milyonlarca kilometre yol testi neticesinde geliştirildi. Tırsan Perdeli Maxima’nın şasi ve panellerinin çinko tri-elektron metoduna göre kataforez (KTL) kaplamalı oluşu sayesinde araç 10 yıl paslanmazlık garantisi altında.

Tırsan Perdeli Maxima’da yük güvenliği Tırsan mühendisleri tarafından geliştirilen K-fix sistemi ile sağlanıyor. K-fix, 236 farklı noktadan yük bağlama olanağı sunmaktadır. Televre üzerinde tüm araç boyunca yer alan her biri 2,5 ton yük direncine dayanıklı bağlama noktaları ile kapakları çıkarmadan ve aracın iç genişliğinden ödün vermeden yükler, Code XL standartlarına uygun olarak emniyet altına alınabiliyor.

Aracın her iki yanında birbirinden bağımsız 4’er adet kapak bulunması, aracın yükleme ve boşaltılması sırasında esneklik sağlıyor. Tırsan Perdeli Maxima’nın 400 mm + 100 mm çatı kaldırma özelliği ise aracın iç genişliğinin optimal şekilde kullanılabilmesine olanak tanıyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.