Aktaş’a önemli transfer

Aktaş’a önemli transfer

Aktaş Holding’in İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Müdürlüğü görevini otomotiv sektörünün yakından tanıdığı isimlerden bir tanesi olan Fatoş...

Aktaş Holding’in İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Müdürlüğü görevini otomotiv sektörünün yakından tanıdığı isimlerden bir tanesi olan Fatoş Hüseyinca üstlendi. Ege Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunu olan Hüseyinca, mezuniyet dönemi sonrasında Amerika Birleşik Devletleri’nde Bilgisayar Programcılığı eğitimi aldı. Eğitim sürecini tamamladıktan sonra Philip Morris, Gallaher ve İnci Akü gibi birçok uluslararası firmanın İnsan Kaynakları yöneticiliğini yaptı. Kariyerinde Amerikan Hava Kuvvetleri bünyesinde yaptığı insan kaynakları uygulamaları da yer alan Hüseyinca birçok sosyal projede de yer alarak özellikle gençlerin gelişimine yönelik katkılar koydu.

Profesyonel çalışmalarının dışında Peryön gibi birçok derneğe de üye olan Fatoş Hüseyinca aynı zamanda yelken sporunda da iddialı yöneticilerden. Aktaş’ta aldığı sorumluluk nedeni ile büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Fatoş Hüseyinca; “Birçok uluslararası şirkette aktif olarak yöneticilik pozisyonlarında yer aldım. Aktaş hem kuruluşundan bugüne yarattığı hikayesi ile hem de 6 kıtaya yayılmış faaliyet alanı ile kendi sektöründe önemli bir güç. Bu gücün vereceği enerji ile önemli başarılara imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

www.lojiport.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.