45 öğrenci, kariyerini ROTAMIZ EGE ile geliştirecek

45 öğrenci, kariyerini ROTAMIZ EGE ile geliştirecek

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Denizcilik Fakültesi’ne bağlı Denizcilik Kariyer Topluluğu’ndan oluşan yönetim ekibi, ROTAMIZ EGE adı altında bir kariyer geliştirme projesi oluşturdu. Proje kapsamında liman ve denizcilik firmaları ziyaret edilecek.

Denizcilik Fakültesi ve Ömer Seyfettin uygulamalı bilimler fakültesi öğrencilerinden oluşan 45 kişilik bir ekip ile 20 Şubat’ta yola çıkacak ekibin 3 günlük programı şöyle:

1 . gün tamamen teorikte öğrenilen bilginin uygulamada da geliştirilmesi için Ege’nin ihracatının büyük bir bölümünü taşıyan ve Ege’nin giriş - çıkış kapısı niteliğindeki limanların olduğu ALİAĞA limanları ziyaret edilecek. SOCAR TERMİNAL, TCE EGE LİMANI, İDÇ LİMANI

2 . gün Türkiye’de ve Dünya’da taşımacılıkta kendini kanıtlamış taşımacılık sektörünün önde gelen şirketlerine ziyaretler gerçekleştirilecektir. Sektörün önde gelen kişilerinden yoğun olarak sektörel bilgi alış verişi yapılacaktır.  SEALAND MAERSK, DHL EXPRESS, Mediterrian Shipping Company (MSC), TURKON LİNE, ARKAS HOLDİNG, CMA CGM

3 . gün ise Deniz Turizminin vazgeçilmez limanlarından biri olan Ro-Ro, Kruvaziyer ve Mega yatlara hizmet veren Ulusoy Çeşme Limanı’na ve ardından Türkiye’deki en büyük kruvaziyer limanlarından biri olan Global Port Holding’e ait  KUŞADASI CRUİSE PORT’a ziyaret gerçekleştirilecektir. Burada bizleri Global Port holding Doğu Akdeniz Bölge Direktör’ü Aziz GÜNGÖR karşılayacaktır. Deniz Turizmi alanında her türlü sektörel bilgi alış -verişinin, kruvaziyer gemi sektörünün ve gemisinin hakkında yerinde bir deneyim ve kazanımlar sağlanacaktır.

TANITIM KİTAPÇIĞI

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.