Zofunlar Beton’un tercihi yine Meiller oldu

Zofunlar Beton’un tercihi yine Meiller oldu

Sunduğu sağlam üst yapı ve yüksek kalite ile sektöründe tercih edilen marka olan Meiller, Zofunlar Beton’un damper alımında yine tercihi oldu. Son olarak,...

Sunduğu sağlam üst yapı ve yüksek kalite ile sektöründe tercih edilen marka olan Meiller, Zofunlar Beton’un damper alımında yine tercihi oldu. Son olarak, 20 adet alüminyum yarı römork damperi filosuna ekleyen Zofunlar Beton’un tercih ettiği bu model, aşındırma kabiliyeti çok yüksek olmayan malzemelerin taşınmasında tercih edilerek işletme maliyetini azaltıyor.

İnşaat ve nakliye sektörlerindeki firmaların damper alımlarında en önemli tercih nedenlerinden olan sağlamlık, işletim verimliliği ve kullanım kolaylığı gibi özellikleri buluşturan Meiller damperler, kullanıcılarının yeni damper alım ihtiyaçlarında da yeniden tercih nedeni oluyor. Filosunda toplamda 35 adet Meiller damper bulunan Zofunlar Beton, son dönemde araç parkına 20 adet Meiller damper daha ekleyerek alımında yine Meiller’i seçti. Zofunlar Beton’un tercihi kömür, kum, mıcır gibi yoğunluğu birbirinden farklı çok çeşitli hammaddelerin taşımasına uygunluğu nedeniyle Meiller’in 29m3‘lük alüminyum yarı römork damper modeli oldu.

Betonun yapıda güvenilir bir biçimde işlevini yerine getirebilmesi için üretim, taşıma, yerleştirme ve bakım hizmeti veren Kırklareli merkezli Zofunlar Beton’un sahibi Hikmet Zofun, Meiller’in kalitesinin satın alma kararlarında etkili olduğunu belirterek, “Hizmet verdiğimiz sektör ağır yüklere ve zorlu kullanım alanlarına sahip bir sektör. Dayanıklı ve sağlam olması Meiller’i tercih etmemizde en büyük nedenlerden biri” dedi.

Meiller’in satış sonrası hizmetleri nedeniyle de tercih sebebi olduğunu vurgulayan Hikmet Zofun, daha fazla malzeme taşıma kapasitesinin kendileri için önemli olduğunu vurguladı. Zofun, ayrıca damperlerin rölantide dahi yükünü kaldırabildiğini, bu sayede ciddi bir yakıt tasarrufu sağladıklarını belirterek, “Bünyemize kattığımız Meiller damperler sayesinde iş kalitemizin daha da artacağına inancımız tam.” dedi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.