ZF 25.yılını coşku ile kutladı

ZF 25.yılını coşku ile kutladı

Dünyanın önemli güç aktarma ve aks üreticilerinden biri olan ZF, Türkiye deki 25.yılını Beşiktaş Condrad otelde, davetlilerin katılımı ile coşku...

ZF 25.yılını coşku ile kutladı

Dünyanın önemli güç aktarma ve aks üreticilerinden biri olan ZF, Türkiye deki 25.yılını Beşiktaş Condrad otelde, davetlilerin katılımı ile coşku içinde kutladı.

ZF Services Türk ve ZF Friedrichshafen AG’nin üst düzey yöneticileri katıldığı 25.yıl kutlamasında. EGO, İETT ve ESHOT temsilcilerinin yanı sıra OSD ve üreticiler ile özel halk otobüs oda ve şirket yöneticileri de katılım sağladı.

Açılış konuşmasını yapan, ZF Türk Genel Müdürü Ali Oruç ,ZF hakkında genel bir bilgilendirme sunumu yaptı.

ZF’nin güç aktarma teknolojisinde; şanzıman, aks şanzımanı ve güç aktarma modülleriyle, şasi teknolojisinde ise şasi sistemleri,  şasi komponentleri, lastik ve plastik elemanlar ile süspansiyon teknolojisiyle yer aldığını ifade eden Genel Müdür Oruç, ticari araç teknolojileri ve endüstri teknolojilerinde lider konumda bulunduklarını söyledi.

Firma üst düzey yöneticileri tarafından, kuruluş ve üretim aşaması ile gelinen noktayı rakamlarla katılımcılara bilgi aktarılarak, Dünyanın en büyük kuruluşlarının ZF markasını tercih ettiğini söylediler.

Yapılan konuşmalarda; Çeyrek asırdır faaliyetlerini sürdürdüğü Türkiye’de emin ve kararlı adımlarla büyümeye devam eden ZF, her geçen gün pazardaki liderliğini pekiştirmekte ve yeni pazar arayışlarını sürdürmekte olup, Otobüs, Kamyon, İş Makineleri gibi ticari araçların şanzıman, aks, direksiyon sistemlerinin satış, satış sonrası hizmetler ve teknik servis hizmetlerinin verildiğini ZF Services Türk, ayrıca rüzgâr türbinleri, tezgâh şanzımanları, raylı sistemler, binek otomobiller ve askeri araç projelerinde de faaliyetlerine devam etmekte olduğunu belirtiler.

Candan Erçetin in sahne aldığı 25.yıl kutlamasında,  hizmet veren, katkı sağlayan kişi ve firma temsilcilerine plaketleri ZF üst düzey yöneticileri tarafından verildi.

[gallery ids="67421,67422,67423,67424,67425,67426,67427,67428,67429,67430"]

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.