Yurtiçi ve uluslararası taşımacılık çalışmaları Konya özelinde de devam ediyor

Yurtiçi ve uluslararası taşımacılık çalışmaları Konya özelinde de devam ediyor

Üretim ve sanayi kentlerimizden olan Konya ilimiz gibi daha bir çok şehrimizde lojistik firması bulunmadığından araç tedarikleri civar illerden temin edilmektedir.

Karayolu taşıma araçları ile yük taşımacılığı tüm zamanların vazgeçilmez en etkili taşıma yöntemidir. Geçmişten gelen ivme ile yurtiçi ve uluslararası alanda karayolu yük taşımacılığı faaliyetlerinde bulunan firma sayısı diğer yöntemlerle iş yapan firmalara göre oldukça yüksek seviyelerdedir. Ülkemiz genelinde lojistik faaliyetleri içerisinde bulunan taşıma şirketleri kritik ve stratejik noktalarda vaziyet almış durumda bulunurlar.

Ülkemiz geneli çerçevesinde başta İstanbul, İzmir, Mersin, Gaziantep ve Hatay gibi illerimizde daha yoğun bulunan nakliye şirketleri diğer illerimizle ilgili sevkiyat taleplerinde pek etkin bulunamamaktadırlar. Üretim ve sanayi kentlerimizden olan Konya ilimiz gibi daha bir çok şehrimizde lojistik firması bulunmadığından araç tedarikleri yukarıda isimleri geçen illerimizden temin edilmektedir. Konya nakliyeciler sitesi adı altında Konya ilimizde faaliyetlerini sürdürmekte olan yerel nakliye şirketleri arasında yer alıp son dönemlerin gözde firmalarından biri haline gelen firmamız Konya Nakliyat yerelde başlattığı çalışmalarını genele, hatta uluslararası alana yayma konusunda önemli mesafe ve ilerleme kaydetmiştir.

Konya özelinde şehir içi nakliye çalışmalarına ağırlık vermek kaydı ile başlattığı lojistik hamlesini ülke geneline yaymasının ardından Avrupa ve Asya ülkeleri başta olmak üzere tüm dünya pazarlarında söz sahibi olarak ihracat ve ithalat yük taşıma organizasyonları yapmakta olan Konya Nakliyat, Türk üretici, sanayici ve iş adamlarımızca yürütülmekte olan iç dağıtım ile yurt dışı bağlantılı ihracat ve ithalat çalışmalarında önemli tedarikçiler listesinde üst sıralarda yer almaktadır.

Bu ilimizde üretimi yapılmakta olan her türlü ürünün diğer 80 ilimize dağıtım organizasyonlarında çalışmaları bulunan firma, Konya nakliye konusunda yapılan tüm araştırmalarda sürekli olarak ilk sıralarda görünmektedir. Standart komple ve parsiyel kuru yük taşımacılığının yanında gabari dışı ağır nakliyat frigo tır nakliyesi ve yurt içi ve uluslararası konteyner taşıma organizasyonları gibi farklı alanlarda da araç ve taşıma ekipmanı tedarik zinciri bulunan Konya Nakliyat aynı zamanda depo ve antrepo hizmetleri, gümrükleme ve acentelik hizmetleri gibi alanların tamamında da müşteri memnuniyetine odaklı çalışmalar yapmaktadır.

Haber: Mehmet Ali BAL
Haber kaynağı: Konya nakliyat

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.