Yurtiçi Kargo'dan resim yarışması

Yurtiçi Kargo'dan resim yarışması

Yurtiçi Kargo, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Resim Yarışması kapsamında Türkiye’nin dört bir yanından yüzlerce çocuğu yaratıcılıklarını...

Yurtiçi Kargo, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Resim Yarışması kapsamında Türkiye’nin dört bir yanından yüzlerce çocuğu yaratıcılıklarını sergilemeye ve eğlenmeye davet ediyor. “Hayallerim ve Ben” teması taşıyan bu yılki yarışmada katılımcı çocuklar, hayallerini kağıda yansıtma ve yeteneklerini sergileme imkanı bulacaklar.

Aralarında ressam İsmail Acar’ın ve MEF Okulları resim öğretmenlerinin de bulunduğu jürinin titiz değerlendirmesinin ardından, 1. 2. 3. sınıflar; 4. 5. 6. sınıflar ve 7. 8. sınıflar olmak üzere üç farklı kategoride yarışan öğrencilerden, birinci olanlar iPad, ikinci olanlar PlayStation ve üçüncü olanlar ise birer dijital fotoğraf makinesi kazanacaklar.

Resim yarışmasına katılmak isteyen çocuklar, eserlerini 22 Nisan 2013 tarihine kadar Yurtiçi Kargo’nun İstanbul’daki Genel Müdürlük adresine, Pazarlama ve Halkla İlişkiler Departmanı dikkatine iletebilecekler.

Son Teslim Tarihi: 22 Nisan 2013

Teslimat Adresi: Yurtiçi Kargo (Genel Müdürlük – Pazarlama ve Halkla İlişkiler Departmanı) Eski Büyükdere Caddesi, Kargo Plaza, No.17-19, Maslak, İstanbul

Yarışma Şartları: Çalışmalar, 35X25 cm ölçülerinde resim kağıdına kara kalem, sulu boya, kuru boya, pastel kullanılarak yapılır. Resim kağıdının ön yüzünde her hangi bir yazı ve rakam kullanılamaz.Sanatçının paraf ve imzası resim kağıdının arka yüzünde olmalıdır.Eserin katlanarak gönderilmemesine özen gösterilmelidir.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.