Yönetici asistanları sınıf atladı

Yönetici asistanları sınıf atladı

Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu?nun akademik araştırma ve deneyimlerini  lojistik sektörü ve diğer ilgili sektörler ile bütünleştirebilmek amacı...

Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu?nun akademik araştırma ve deneyimlerini  lojistik sektörü ve diğer ilgili sektörler ile bütünleştirebilmek amacı ile bireylere ve kurumlara yönelik Lojistiğin ve sektörün sürdürülebilir gelişimine katkıda bulunacak eğitim programları  sürüyor. 01 Nisan 2011 tarihinden itibaren yeniden yapılandırılan Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu Yaşamboyu  Öğrenme Merkezi?nin düzenlemiş olduğu Lojistik Sektöründe Üst Düzey Yönetici Asistanlığı eğitimi 27-28 Mayıs 2011 tarihlerinde gerçekleştirildi.

BALNAK, MARS Lojistik, HAVİ Lojistik, TÜRKER Lojistik, KSN Lojistik, YURTİÇİ Lojistik, ETİS LOJİSTİK, KONSPED , BLMYO ve ÖYKÜ Grup? dan üst düzey yönetici asistanlarının katıldığı eğitimde Dış Ticaret ve Lojistik Temel Bilgisi, Organizasyonel  Yapıdaki Konum, Temel  Yetkinlikler, İletişim Yönetimi, Kurumsal İletişim, Beden Dili Yönetimi, Telefonda Konuşma Teknikleri, Sunum Teknikleri, İmaj Yönetimi, Ofis yönetimi ve Basınla iletişim konularında alanında uzman profesyoneller ve akademisyenler  tarafından paylaşımda bulunuldu.

Düzenledikleri eğitim programlarında sektörlere özel butik bir eğitim tasarımı yaptıklarını ve katılımcılarla akademisyen ve profesyonelleri buluşturmaya özen gösterdiklerini belirten Yaşamboyu Öğrenme KoordinatörüEmine KOBAN amaçlarının değişen pazar ve müşteri ihtiyaçlarını dikkate alarak, lojistik sektöründe faaliyet gösteren ve temel iş süreçlerinde lojistik faaliyetlerin bulunduğu kurumların, bireylerin ihtiyaç duydukları alanlarda bilgi gelişimini sağlamak olduğunu belirterek  genel katılıma açık eğitimlerin yanında kurumlara özel eğitim tasarımları da yaptıklarını ifade etti.

KOBANayrıca Lojistiğin sürdürülebilir gelişimine katkıda bulunmanın yanı sıra, kamu, özel sektör ve ilgili sivil toplum kuruluşları ile işbirliğinde sosyal sorumluluk projelerini de hayata geçirmeyi hedeflediklerini söyledi.

DERSLER VE EĞİTMENLERİ

Genel Dış Ticaret Bilgisi:                                 Yrd. Doç Dr. Emine KOBAN

Genel Lojistik Bilgisi:                                    Yrd. Doç Dr. Turhan BİLGİLİ

Organizasyonel Yapıdaki
Konumlandırma ve Ofis Yönetimi:                 Nihal KANSU

Temel Yetkinlikler ve
Yöneticiye Değer Katmak:                               Engin KOBAN

Temel İletişim Bilgisi, Kurumsal
İletişim ve Sunum Teknikleri:                          Dr. Nejla KARABULUT

Telefonda Etkin Konuşma ve
Beden Dili Yönetimi:                                        Yrd. Dr. Pınar Seden MERAL

İmaj Yönetimi:                                                   Ayşegül OLCAY

Basınla İletişim:                                               Selçuk ONUR



LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.