Yolcu uçağı otoyolda yandı

Yolcu uçağı otoyolda yandı

Rusya'da küçük bir yolcu uçağı havalimanına inişi sonrasında pisten çıkarak otoyola girdi. Otoyolda parçalanarak ateş alan uçaktaki 12 kişiden 2'si...

Rusya'da küçük bir yolcu uçağı havalimanına inişi sonrasında pisten çıkarak otoyola girdi. Otoyolda parçalanarak ateş alan uçaktaki 12 kişiden 2'si öldü. Rusya'nın başkenti Moskova'da Vnukovo Havalimanı'na inen bir charter yolcu uçağı pistten çıkarak yakındaki otoyola girdi. Çek Cumhuriyeti'nden kalkarak Moskova'ya gelen Tupolev-204 tipi yolcu uçağında 12 kişinin olduğu açıklandı. Rusya İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, iki kişinin hayatını kaybettiği, 9 kişinin ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Charter seferleri yapan Rus havayolu şirketi "Red Wings" ait olan uçakta, 8 yolcu ve 4 mürettebat olduğu belirtildi. Rus havayolu şirketi "Red Wings" Avrupa ülkelerinden Rusya'ya charter seferleri düzenliyor. Kaza sonrası uçağın girdiği otoyolda uzun kuyruklar oluştu. Araçlarında çıkan bazı yolcular, alev alarak yanan uçağı seyretti.

www.lojiport.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.