Yılın lojistik tedarikçisi Tan Lojistik

Yılın lojistik tedarikçisi Tan Lojistik

Logitrans Lojistik Fuarı etkinlikleri kapsamında bu yıl 4’üncüsü düzenlenen “Lojistik Ödülleri Yarışması”nda Tan Lojistik “Yılın lojistik Tedarikçisi...

Logitrans Lojistik Fuarı etkinlikleri kapsamında bu yıl 4’üncüsü düzenlenen “Lojistik Ödülleri Yarışması”nda Tan Lojistik “Yılın lojistik Tedarikçisi Ödülü”ne layık görüldü. Tan Lojistik Genel Müdürü Caner Tan, bu ödülün müşteri memnuniyeti açısından azimle çalışan personelin başarısını taçlandırdığını söyledi.

Lojistik Ödülleri Yarışmasında yer alan sektörün öncü 36 firması, altın atlasa sahip olabilmek için mücadele etti. Tedarik sektöründe ise 4 firma yarıştı. Online yapılan oylama sonucunda Tan lojistik yüzde 40 oy alarak rakiplerini geride bıraktı ve Yılın Tedarikçisi unvanına sahip oldu.

Tan Lojistik’in kurulduğu günden bugüne mutlak müşteri memnuniyeti ilkesiyle hareket ettiğini dile getiren Genel Müdür Caner Tan, başarının altında yatan temel prensibin planlı çalışmak olduğunu söyledi. Tan, “İşimize hızlı bir şekilde organize olarak, sektörün nabzını tutuyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını araştırıyor, onlara doğru zaman da, doğru yerde, doğru cevap veriyoruz. Bizim için müşteri memnuniyeti daima ön plandadır” dedi.

32 şube ve 170 personel ile hizmet verdiklerini açıklayan Caner Tan, bu ödülün firmalarının başarısını taçlandırdığı için ayrı bir önem arz ettiğini de sözlerine ekledi. Tan, “Bize oy veren, vermeyen tüm sektör çalışanları, sektöre yeni katılacak tüm paydaşları ve öğrencilerimizin hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyoruz. İnşallah daha iyi yerlere doğru ilerleyeceğiz. Bu ödül bize daha ileriye gitmek için ayrı bir şevk kattı” diye konuştu.

16 YILDA YENİ YATIRIMLAR

Tan Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Tan ise, Tan lojistik in 16’ncı yılında yeni yatırımlar ve teknolojik gelişmeler ile sektörün hizmetinde olacağını açıkladı. Sektörün kendilerine duyduğu güvenden çok mutlu olduklarının altını çizen Erkan Tan, şöyle devam etti: “Çalıştığımız firma sayısının yüksek olması nedeni ile G2 belgesi artık işimizi göremez hale geldi. G belgesi ile 10 adetten fazla firmanın işini yapamıyorsunuz. Onun için bu sorunu aşmak adında daha fazla kuruluşa hizmet üretebilmek için R2 belgesi aldık. 16 yıl boyunca hiçbir zaman nakliyeye bulaşmadık. Çok mecbur kalmadığımız sürece de alan değiştirmeyi düşünmüyoruz. R2 belgesini şuanda sadece gümrük ve acentelik üzerine kullanacağız. Bu bağlamda 2014 yılı itibarı ile halihazırda olan müşterilerimize ve portföyümüze yeni katılacak olan müşterilerimize yepyeni bir proje ile hizmet üreteceğiz. Bu anlamda müşterilerimiz sadece kendi işleri olan taşımacılık için zaman harcamış olacak, biz ise onların Türkiye ve yurtdışı gümrüklerde çözüm ortağı olacağız. ‘Nakliyecilerimiz taşıyacak, bizde gümrükleyeceğiz’. Bilindiği üzere kuruluşumuz T1 konusunda çok deneyimli ve profesyonel bir yapıya sahip olduğundan bu alanda daha kolay çözümler sunabilmek için R2 belgesini aldık. Ayrıca yeni yılda teknoloji alanında da yeniliklerimiz olacak. R2’ye paralel olarak diğer taraftan şuan bütün özet beyan tescillerini kendi ofislerimizden yapmayı planlıyoruz. Bununla ilgili bütün yazılımlarımız hazır. Yolun çoğunu aştık. Kısa bir mesafemiz kaldı. Bu bağlamda da artık gümrüklerden bu yoğunluğu almayı düşünüyoruz.”

Ulasimgazetesi

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.