Yeni Impreza görücüye çıktı

Yeni Impreza görücüye çıktı

  Ralli parkurlarında doğan ve sonrasında asfaltta da bir efsane haline gelen Subaru Impreza WRX, yeni nesliyle beklenirken, aracın neye benzeyeceği New...

 

Ralli parkurlarında doğan ve sonrasında asfaltta da bir efsane haline gelen Subaru Impreza WRX, yeni nesliyle beklenirken, aracın neye benzeyeceği New York Otomobil Fuarı’nda tanıtılan WRX konseptiyle belli olmaya başladı.

Mavi rengi, 4 tekerlekten çekişi, turbo destekli boxer motorunun karakteristik sesi ve çalışmasıyla performans otomobilleri arasında ayrı bir yeri olan Subaru Impreza WRX, ya da son neslindeki adıyla sadece WRX yollara çıkmak için artık geri sayıma başladı. Şimdiye kadar Impreza'nın geleneksel sedan karoserinin ağır modifiye edilmesiyle sportif bir tasarım sunan WRX'in, yeni neslinde klasik sedan yerine daha çok 4 kapılı coupe tarzına geçiş yapacağını belli eden konsept, motor kaputundaki hava girişi ve agresif yüzüyle dikkat çekerken, geniş karoser kiti de heybetli görünümü destekliyor. İki çift yuvarlak egzoz çıkışı ve 20 inçlik özel döküm alaşım jantlar yüksek performansın ipuçlarını sunsa da, seri üretimde nasıl bir boxer motor olacağı şimdilik sır.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.