Yeni Daily görücüye çıktı

Yeni Daily görücüye çıktı

“2015 Uluslararası Yılın Vanı” ödülünü kazanan ve parçalarının yüzde 80’i yeniden tasarlanan Yeni Daily, “Şimdiye Kadarki En İyi Daily” sloganı...

“2015 Uluslararası Yılın Vanı” ödülünü kazanan ve parçalarının yüzde 80’i yeniden tasarlanan Yeni Daily, “Şimdiye Kadarki En İyi Daily” sloganı ile pazara sunuldu. Yeni Daily, tüm dünyadaki ve Türkiye’deki müşterilerini büyülemeye hazırlanıyor. Taşıma kapasitesi geliştirilen, yol tutuşu, çevikliği, kaliteli bir otomobilde olan sürüş konforu ile öne çıkan Yeni Daily, bir önceki modeline göre ortalama yüzde 5.5 yakıt tasarrufu sağlıyor. Bu miktar şehir içinde EcoPack ile yüzde 14’e kadar ulaşıyor.

Yeni Daily; yükleme verimliliği, sınıfının en iyisi yükleme hacmi, üstün kapasitesi, konforu, bir otomobilde bulunan sürüş konforu ve yakıt verimliliğinde önemli iyileştirmeler sunan motorları ile kendi kategorisinin en iyi aracı konumunda bulunuyor. Geleneksellik ve yeniliğin mükemmel birlikteliğini sunan Iveco Daily’nin üçüncü nesli Avrupa pazarından çok kısa bir süre sonra Türkiye’de. Üçüncü nesil Daily, Iveco için önemli bir dönüm noktasını oluşturuyor. Çünkü, Yeni Daily, müşterilerin ihtiyaçlarını somut ve profesyonel biçimde karşılayarak onları büyülüyor. Yeni Daily, en iyisi için bir kerede iki araç; teknolojik yenilikler ve Daily’nin evrimleşen mirasının mükemmel uyumu.

YENİ DAILY “2015 ULUSLARARASI YILIN VANI”

Iveco’nun üçüncü nesil hafif ticari aracı olan yeni Daily “2015 Uluslararası Yılın Vanı” ödülünü en yakın rakibini 17 puan geride bırakarak aldı. Yeni Daily Toplam Sahip olma maliyeti, Konfor, Kullanım Kolaylığı, Verimlilik ve Çevre konularında en yüksek puanları toplayarak bu önemli ödülü almaya hak kazandı.

PARÇALARININ YÜZDE 80’İ YENİDEN TASARLANDI

Ulaşım profesyonellerinin iş arkadaşı olan yeni araç, Daily’yi sektörde referans noktası yapan maksimum güvenilirlik, verimlilik ve çok yönlülüğü korurken hafif Van kullanımına daha uygun olması ile dikkat çekiyor. Parçalarının yüzde 80’i yeniden tasarlanan Yeni Daily; sağlamlık, çok yönlülük ve dayanıklılığı garanti eden, şasi kabinlerde üst yapılar için maksimum esnekliği sağlayan DNA’sının ana parçalarından klasik C kesitli şasi yapısını koruyor.

TAŞIMA VE YOL TUTUŞ KAPASİTESİ GELİŞTİRİLDİ

Şirket, tasarım çalışmalarında aracın iki versiyonuna; şasi kabin ve Van’a odaklanıyor. Geliştirilmiş ergonomi, sürüş konforu, sürüş kabiliyeti ve yol tutuşu kararlılıkla iyileştirilirken Yeni Daily, her iki segmentte de liderliği amaçlıyor. Yeni Daily’de bir seferde iki araç kavramı bu nedenle oluşturuluyor. Yenilenen Daily şasi kabin ve tamamen yeni olan Yeni Daily Van’da optimize edilmiş yük alanı yeterliliği ve daha kolay erişilebilir yükleme platformuna kadar her açıdan taşıma ve yol tutuş kapasitesi geliştiriliyor.

ÇEVİKLİĞİNİ KAYBETMEDEN MÜKEMMEL SÜRÜŞ SUNUYOR

Yeni Daily’de dingil mesafesi, toplam uzunluğu ve yükleme alanı uzunluğu revize ediliyor ve Van’ın kapasitesi ciddi miktarda artırılıyor. Bu durum 18 ve 20 metreküplük modelleri (kategorisinde en iyi yükleme alanı) ve 10.8 metreküplük (yükleme verimliliği açısından kategorisinde en iyisi, yükleme alanı uzunluğu ve aracın toplan uzunluğunun oranı arasında bir gösterge) versiyonun ortaya çıkmasını sağlıyor. Uzun dingil açıklığı ve kısaltılmış arka uzantı oluşan yeni mimari özelliği sayesinde Yeni Daily, dar alanlarda çevikliğini kaybetmeden mükemmel sürüş sunuyor.

Araçta, yeni QUAD-LEAF ön süspansiyon 3.5 ton modellerde standart ve önceki tek ve çift teker versiyonlarla mükemmel bir bileşim oluşturuyor. Bu özellik bir yandan taşıma kapasitesinin artışına izin imkan sunarken diğer yandan ise akslar üzerinde maksimum kapasitede yük taşınmasını sağlıyor.

VİRAJLARDA ÜSTÜN PERFORMANS

Tek tekerli versiyonlarda da arka süspansiyon yeniden tasarlanarak iki gelişme sağlanıyor. Yükleme platformunun yüksekliği 55 milimetre alçaltılarak yükleme işlemi kolaylaştırılırken virajlarda yükten dolayı yaşanan sıkıntılar azaltılıyor. Yeni arka ve ön süspansiyon sistemleri ve Van’da daha uzun dingil açıklığı güvenlik ve stabilite (sağlamlık) konusunda dinamik ve kategorisine önderlik yapacak bir performans gösteriyor.

YAKIT TÜKETİMİNDE CİMRİ

Daily’nin üçüncü neslinde aynı zamanda şirketlerin ihtiyaçlarına da odaklanılıyor. Yakıt tüketiminde ve işletme maliyetinde önceki modele oranla belirgin bir düşüş sağlanıyor. Araç, kategorisindeki en iyi performansı, geniş motor, vites ve aks oranı seçeneklerini sunuyor.

KALİTELİ OTOMOBİL KONFORU

Yeni Daily’nin sunduğu özelliklerin hepsi bu kadar değil elbette. Aracın konforunda da oldukça büyük ilerleme sağlanıyor. Yeni Daily’nin sürücüsü kendisini konforlu ve sessiz kompartımanda kaliteli bir otomobili kullanıyormuş gibi hissediyor. Ayrıca kapalı-açık saklama gözlerinden faydalanabiliyor. Kontrol panelinin ergonomik tasarımı kategorisinin en iyisi, ses yalıtımı ve klima geliştirilerek her yük koşulunda mükemmel konfor sunuyor.

BUGÜNE KADAR 110 ÜLKEDE 2.6 MİLYON ADET SATILDI

Daily “küresel” bir araç. Çünkü bugüne kadar 110 ülkede 2.6 milyon adet Daily satıldı. Araçlar İtalya’nın Mantova kentinin yakınında bulunan Iveco Suzzara fabrikasında ve İspanya’daki Valladolid fabrikasında üretiliyor. Şirket son zamanlarda üretim hatlarını yenilemek için büyük miktarda yatırım yaptı.

Iveco’nun bu tesisleri dünyanın önde gelen World Class Manufacturing (WCM) programı tarafından gümüş madalya alarak dünyadaki en iyi tesisler arasında olduklarını kanıtladılar ve bazı sınıflarda en yüksek skoru elde ettiler.

GELENEK DEVAM EDİYOR

Klasik C kesit şasi yapısı aracın sağlamlık ve modülaritesi için hayati önem taşıyor. Bu nedenle C-profil şasinin yükü taşıyan yapısı uzun ömrü ve üst yapı eklentilerinde esnekliği sağlayan yüksek mukavemetli çelikten yapılıyor. Bu çözüm her tür Daily konfigürasyonuna en uygun desteği sağlayarak aracın kutu-şasi versiyona göre çok daha rahat dönüşümüne ve kategorisinde 7 tona ulaşan tek araç olmasını sağlıyor.

TEK TEKERLİ VAN DAHA ÇOK YÜK HACMİ SEÇENEĞİ SUNUYOR

Daily’nin tek tekerli Van segmentinde yeniden konumlandırması aracın tasarımının arkasındaki en önemli etken. Yeni Daily tek tekerli Van’ların tüm performans alanlarında ilerleme sağlıyor. Yük taşıma verimliliği aracın ana unsurları arasında geliştirilmiş denge sayesinde optimize ediliyor. Mevcut dingil mesafeleri revize edilerek 3 bin, 3 bin 520 ve 4 bin 100 milimetreyi içerecek biçimde yeniden düzenleniyor. Yani Daily’nin 3 bin 520 ve 4 bin 100 milimetrelik modellerin uzun ve kısa versiyonları da bulunuyor.

YÜK TAŞIMA VERİMLİLİĞİNDE SINIFININ EN İYİSİ

Daha uzun dingil açıklıkları sayesinde Yeni Daily daha çok yük hacmi seçeneği sunuyor. Yeni 18 ve 19.6 metreküplük modeller yük hacmi konusunda sınıflarında en iyi hacme sahipler. 10.8 metreküplük versiyon yük taşıma verimliliği konusunda sınıfının en iyisi konumunda bulunuyor. Çünkü araç yükleme platformunun uzunluğu araç toplam uzunluğuna göre artırılıyor.

Bu versiyon aynı zamanda Iveco için Van pazarında önemli bir büyüme fırsatını temsil ediyor. Avrupa’da satılan Van’ların yüzde 38’i 9 - 11 metreküp arası yükleme alanına sahip. Bugün, 10.8 metreküplük hacmiyle Yeni Daily, yükleme alanı verimliliği (0.57) ve 10.5 metrelik dönüş çapıyla sürüş konusunda sınıfının en iyisi olma özelliğini taşıyor.

Van modellerinin azami yüklü ağırlıkları 3.5 - 7 ton arasında, hacimleri ise 10.8 - 19.6 metreküp arasında değişiyor. Yükleme alanında iç yükseklik 2 bin 100 milimetreye kadar ulaşıyor ve uzun boylu insanlar dahi bu alanda ayakta durabiliyorlar. Araçların dış uzunluğu 5 bin 40 ile 7 bin 500 milimetre, yükleme alanı ise 2 bin 600 milimetre ile 5 bin 100 milimetre arasında değişiyor.

Yükleme platformunun 55 milimetre alçaltılması ise yükleme, indirme işlemlerinin daha çabuk ve kolay yapılmasını sağlıyor. Yükleme alanının yüksekliği önden çekişli Van kategorisinde en iyi yüksekliğe sahip olma özelliğini taşıyor.

Yeni Daily Van brüt ağırlığı 7 tona ulaşan ve yükün daha az sefer sayısı ile taşınmasını sağlayarak maliyetleri azaltırken verimliliği artıran 4 bin kiloluk taşıma kapasitesine sahip sınıfındaki tek aracı olma özelliğini taşıyor. Tüm bu özellikler, yüksek performanslı ve dayanıklı Yeni Daily Van’ı dağıtım ve büyük hacimlere ihtiyaç duyulan tüm işler için ulaşım profesyonellerin seçimi hâline getiriyor.

YENİ DAILY ŞASİ KABİN MODELLERİ

Şasi kabin modelleri 3.5 ile 7 ton ve 3 bin ile 4 bin 750 milimetre dingil mesafesine ve uzunlukları 6 bin 190 milimetreye kadar ulaşan pazardaki en geniş seçeneklere sahip. Yeni 4 bin 100 milimetrelik dingil açıklığına sahip tek tekerli versiyon mükemmel bir sürüşü ve üst yapılar için 4 bin 500 milimetrelik yüzeyi bir araya getiriyor. Bunlar yapılırken Daily’nin kendine has özellikleri korunuyor ve sürüş kalitesi geliştiriliyor.

DÜŞÜK KARBON SALINIMI

Yeni Daily’nin şasi kabin modeli pazarda 4 bin 700 kiloya kadar yük taşıma kapasitesine sahip tek araç konumunda bulunuyor. Ön ve arka aksların maksimum taşıma kapasiteleri de sınıfında en üst sırada yer alıyor. Ayrıca 146 beygirlik, çift tekerli versiyon da 2.3 litrelik hacmi ile yakıt tasarrufu ve düşük karbon salınım sağlarken değişken geometri turbocharger ile piyasaya sürülüyor.

DAHA İYİ TUTUŞ VE SÜRÜŞ

Uzun dingilli ve alçaltılmış arka kısımdan oluşan mimarisiyle Yeni Daily Van daha dengeli ve yol tutuşu daha iyi performans ortaya koyarken araç dar alanlarda hiç sıkıntı çekmiyor ve oldukça çevik hareket edebiliyor. 10.5 metre dönüş çapı ile sınıfının en iyisi olma özelliğine sahip.

Yeni ön süspansiyon sistemi aracın potansiyelini ortaya koymak için geliştiriliyor. Van ve şasi kabinlerde standart olan bu sistem konfor ve sürüşü yüksek düzeyde olmasını sağlıyor.

Yeni QUAD-LEAF ön süspansiyon; aracın kullanım, konfor ve dinamik tepkilerini tam yükte ani yön değiştirmelerde dahi maksimum stabiliteyi sağlayarak iyileştiriyor. Bütün modellerde standart olarak kullanılan çift salıncak kollu ve yaprak yaylı quadrilateral yeni süspansiyon sistemi, kinematik davranışı iyileştirmek için özel açı değerleri de hesaplanarak tamamen yeniden tasarlanıyor.

3.5 ton modellerde standart olan yeni ön süspansiyon, önceki iki modelin harika bir kombinasyonu olarak karşımıza çıkıyor.

İzin verilen yük: 1.900 kg (+100 kg)

Şasi kabinler için yerden yükseklik: 175 mm (+45 mm)

Arttırılmış yük kapasitesi (+40 kg )

Yeni Van serisinde yeni süspansiyonlarla beraber stabilite ve tepki süresinde inanılmaz bir gelişim sağlanarak iyi bir otomobil gibi 0.74 g’ye denk bir yanal ivme oluşuyor.

ÇİFT TEKERLİ VERSİYON

Ön süspansiyon sistemi de çift quadrilateral düzenleme ve spiral kirişle yenileniyor. Çift tekerli versiyonlarda mevcut olan QUAD-TOR süspansiyon sistemli ağır kullanım ve maksimum 2 bin 500 kilogram (5 tona kadar olan versiyonlarda 2 bin 100 kilogram) taşımak için uyarlanıyor. Spiral kirişi esnek bir unsur olarak kullanan bu çözüm sektörde tek ve Daily’nin ilk günlerinden beri kendisine güç katıyor.

Tek tekerli araçlardaki ön süspansiyon revize edilerek geometrisi direksiyonun fazla çevrilmesini önlemek ve darbeleri daha iyi absorbe etmek için kalibre ediliyor. Yeni Daily önceki modele göre 8 kilo daha hafif ve yükleme alanı 55 milimetre daha alçak. Bu, onu arkadan çekişli araç pazarında sıkı bir rakip hâline getiriyor.

GÜVENLİK

Güvenlik standartları da Yeni Daily ile beraber geliştiriliyor, Standart Elektronik Denge Programı’nın (ESP) yanı sıra Yeni Daily’de sinyal vermeden şerit değiştirildiği zaman akustik sinyallerle bunu sürücüye bildiren Şerit Takip Sistemi (LDWS) bulunuyor. Sistem, dikkat dağınıklığı ya da uykusuzluktan kaynaklı kazaları önlemekte büyük rol oynuyor.

YENİ DAILY’NİN MOTORLARI VE PERFORMANSI

Yeni Daily müşterileri 2.3 ve 3 litrelik iki motor, iki yakıt tipi (dizel ya da CNG) ve 106 ile 205 beygir arasında değişen 9 beygir gücü arasında seçim yapabiliyorlar. Motorların EGR’li Euro5b+’lı ve EGR + SCR sistemli Euro 6 versiyonları bulunuyor. Filtreleme sistemi yükleme alanını etkilemeden şasinin tepesinde yer alıyor ve oldukça az yer kaplıyor. Euro 6’lı modellerde yeni nesil common rail sistemi enjeksiyon basıncının 2 bin bara kadar ulaşmasını sağlıyor. Yeni Daily’deki bir diğer seçenek ise yakıt tasarruflu, çevreyi daha az kirleten ve sessiz olan 136 beygirlik doğalgazlı araç. Tüm modeller ister otomatik, ister manuel olarak kullanılabilen 6 vitesli çevik vites kutusuna sahip.

ŞU ANA KADARKİ EN İYİ YAKIT TASARRUFUNU SUNUYOR

Yeni Daily yakıt tüketimini azaltmayı amaçlayan teknolojiler barındırıyor. Aracın versiyonlarına bağlı olarak ortalama yüzde 5.5 tasarruf sağlanıyor. Bu miktar şehir içinde EcoPack ile yüzde 14’e kadar ulaşıyor.

Van modellerinde başta olmak üzere aerodinamik tasarım da geliştiriliyor. Sürtünme katsayısı (Cx) yüzde 6 (0.335’ten 0.316’ya) düşürülüyor.

Kontrol panelindeki basit bir tuşla geçilebilen EcoSwitch fonksiyonu düşürülmüş maksimum torkla (özellikle hafif koşullar için uygun) yakıt ekonomisi sağlıyor.

Akıllı Alternatör harcanan kinetik enerjinin geri kazanılmasını sağlıyor. Akıllı Alternatör şarj sırasında ise devre dışı kalıyor.

EcoMac yolcu kompartımanının soğutma ihtiyaçlarına ve algılanan sıcaklığa göre otomatik klimanın kompresör kullanımını optimize eden bir sistem olma özelliğini taşıyor.

Yakıt tüketimini optimize etmek için alınan önlemlerden biri de sürtünmeyi azaltmak. Bunun için azaltılmış teğetsel yük pistonu contaları, düşük viskoziteli motor yağı ve sürtünme katsayısı az olan lastikler kullanılıyor.

Van konfigürasyonunda 7 tonluk Yeni Daily 4 tondan fazla kullanılabilir kapasite ve neredeyse 20 metreküp kullanılabilir hacim sunuyor.

Tüm modellere uygulanabilen arka hava süspansiyonu tercih edilerek daha da yüksek konfora ulaşılabiliyor. Şasi kabinlerde yükleme platformunun üst kısmı kolaylık ve üst yapı olanakları sağlamak için tamamen pürüzsüz olması ile dikkat çekiyor.

Ek olarak her iki versiyonda da geliştirilen aerodinamik ve uygulanan (EcoSwitch’ten akıllı alternatöre kadar) teknolojik çözümler toplam yakıt tasarrufunun yüzde 5.5’e çıkmasını sağlıyor. Bu, aracın işletme maliyetinde belirgin bir düşüş anlamına geliyor.

DAILY’NİN KUVVETLİ KİŞİLİĞİ ÖNE ÇIKIYOR (DIŞ TASARIM)

Iveco’da “aile hissi” Yeni Daily ile beraber sahneye çıkıyor. Aracın tasarımı tamamen yenilenirken Daily’nin kuvvetli kişiliği, öne çıkaran tarzı ve detaylara önem veriliyor.

Ön-arka gövde farklı modüllerden oluşuyor. Ön camın sırlı yüzeyi siyah sütunlar ile çerçevelenmiş, bunlar yan camlardan devam ediyor ve far ve ızgaranın olduğu alana katılıyor. Kaput bu iki modülün arasından sıyrılıyor: Çevreleyen tasarımı ve boyutları motora erişimi kolaylaştırıyor. Aşağı tarafta tampon teker arklarına kadar devam ediyor ve ufuksal tasarımıyla yol tutuşuna yardımcı oluyor.

Yeni Daily’nin tasarımı herhangi bir otomobilinki kadar sofistike fakat kendi fonksiyonel kimliğine sahip. Farlar küçük kazalarda hasarı önlemek için biraz yüksekte ve geride konumlandırılıyor. Farlar ve ön ızgara arasında devamlılık gösteren çizgi enerjiyi ve yol tutuşunu simgeliyor. Gövdeyi korumak ve alttaki mekanik kısım ile kabin ve yükleme alanına ayrılmış olan üst kısmı estetik biçimde ayırmak için yanlarda şeritler bulunuyor.

OTOMOBİLDEKİ GİBİ KONFORLU SÜRÜŞ HİSSİ SUNUYOR (İÇ TASARIM)

Kabinin tasarımı da sürücü ve yanındakilere daha iyi bir ortam sunmak için tamamen yenileniyor ve artan açık alan görüş açısını artırıyor. Yeni Daily’de ergonomi ve ses yalıtımı üst düzeyde. Ergonomiyi geliştirmek üzere tamamen yenilenen kontrol paneli, koltuklar ve direksiyon sürücünün üst düzey bir otomobildeki gibi bir sürüş pozisyonu almasını ve hissetmesini sağlıyor. Spesifik olarak tüm kontrol ve saklama alanları sürüş sırasında rahatlıkla erişilebilir olma fikri ile tasarlanıyor. Bu alanlar beş kapalı torpido gözünü, üç bardak tutucuyu ve telefon, tablet gibi günlük kullanım için açık saklama alanlarını kapsıyor.

“Akıllı” alan yönetimi, yalıtım malzemeleri ve klimanın daha efektif kontrolü ile yaratılan ses yalıtımı kabindeki yaşamı her türlü koşulda görevde oldukça konforlu bir hâle getiriyor.

KATEGORİSİNDE EN GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİNE SAHİP

Yeni Daily müşterilerine her türlü göreve uygun bir araç sunuyor. Sunulan ekler ve çeşitlilikle şasi, motor ve mekanik parçalarla 8 bin farklı kombinasyon yaratılabiliyor. 3.5 - 7 ton arasında 6 ağırlık çeşidi, Yük taşıma kapasitesi 4 bin 700 kiloya kadar, Van sınıfında 3 farklı dingil, 5 uzunluk, 3 iç yükseklik seçeneği, Temel kategoride (Şasi kabin, çift şasi kabin vb.) 6 dingil ve 3 – 6.2 metre arası uzunluk seçenekleri, 7.3 – 19.6 metreküp arası 9 yükleme alanı boyutu, Torku 470 Nm’ye kadar çıkan 106 – 205 beygir arası 9 motor seçeneği, 10.5 metre dönüş çapı, Yükleme alanının uzunluğu 5.1 metreyi geçiyor.

Kabinde 5’i kapalı 15 saklama gözü var.

Çok çeşitli şasi seçenekleri Yeni Daily’i üst yapılar için harika bir araç konumuna getiriyor. Sağlamlık ve ağır yükler için en yüksek desteği sağlamanın yanı sıra uzun servis ömrünü ve tüm üst yapı eklentilerini çok daha kolay bir biçimde yapılabilmesini garanti ediyor. Tüm bu avantajlar Daily’nin sunduğu ve Iveco müşterileri açısından güvenilirlik ve uzun vadeli tasarruf yaratan prestijin bir parçasını oluşturuyor.

Daha fazlası da var. Bu, Yeni Daily’i CNG’li (Sıkıştırılmış doğal gaz) versiyonlarda silindirler için, elektrikli ya da hibrid versiyonlarda da pillerin yerleşimi için ideal bir yapı. Tüm bunlar yükleme alanını etkilemeden gerçekleşiyor.

DOĞUŞTAN GÜÇLÜ

Doğuştan Güçlü. Bu söz Yeni Daily kampanyasına dünya çapında eşlik ediyor. Güç ve dayanıklılığı ile öne çıkan, bugüne kadar birçok başarıya erişmiş araç, evriminde önemli bir adım atıyor. 1978’den beri insanları etkileyen bir araç olan Daily’nin DNA’sında güç var. Bugün, Yeni Daily inanılmaz bir biçimde tüm gücünü ortaya koyuyor.

Yeni Daily’nin reklam kampanyasının odağında onu gerçek bir yıldız gibi gösteren harika görünüşü var, şasi kabinden Van’a, Van’dan minibüse tüm profesyonel iş dünyasındaki güçlü noktalarını sergiliyor.

Tanıtımda kullanılan aracın rengi sıra dışı doğal olguları anımsatan güç ve güzelliğin sembolü okyanus ve gökyüzünü çağrıştıran Boreal Metalik Mavi. Bu yaratıcı unsur, doğanın gücüne ve Iveco’nun çevrecilik ve sürdürülebilirlik ilkelerine gönderme yapıyor. Tüm bunlar, alternatif yakıtlı araçları üreten Iveco’nun çevrecilik ve sürdürülebilirlik konusundaki sorumluluğunu gösteriyor.

Iveco aynı zamanda Yeni Daily için iPhone, iPad ve Android cihazlar için bir uygulama geliştiriyor. NEW DAILY uygulaması kullanıcının yeni araçlarda tanıtılan yenilikleri ve Iveco’nun müşterilere sunduğu hizmetlerini keşfetmesini sağlayan interaktif bir menüye sahip. Özellikler arasında aracın içi ve dışını barındıran 360 derece turlar, ürün konfigüratörü, gelişmiş teknik özelliklerin detaylı anlatımları bulunuyor.

YENİ DAILY’NİN SATIŞ SONRASI SUNDUĞU YENİ AVANTAJLAR

Yeni Daily için yapılan yeni aksesuarlar oldukça kapsamlı ve en iyi malzeme ile en iyi işlemlerle üretiliyorlar. Araç operatörlerinde, Daily ve diğer araç sürücüleri için geliştirilmiş güvenlik, ek olarak her ihtiyaca göre aracın estetiğini gözeten geniş kişiselleştirme imkânları mevcut.

Yeni Daily’deki yükleme alanının yer döşemesi çevirmeli kilit sayesinde kolayca sökülebiliyor ve altında yer alan yüksek kaliteli döşeme kullanılabiliyor. Paneller son derece dayanıklılar Van’ı nem, kimyasallar ve çiziklere karşı koruma sağlıyor. Geniş aksesuarlar barındıran bagaj alanı tüm dingil seçenekleriyle mükemmel bir uyum gösteriyor.

Atılgan tarzlarıyla Iveco aerodinamik tavan rüzgârlıkları inovatif bir materyalden yapılmış ve aracın tepesine kolayca monte edilmiş. Ayarlanabiliyorlar ve tepe lambaları için sökülmesi gerekmiyor. Ek olarak özellikle şasi kabin modellerde tarz ve aerodinamikten ödün vermeden yakıt tüketimini düşürüyorlar.

YEDEK PARÇA VE SERVİSLER İÇİN EKSİKSİZ TEKLİF

Iveco’nun orijinal yedek parçaları katı bir süreçle en iyi tedarikçilerden temin ediliyor; hammaddeler üretim ve dağıtım süreci boyunca kalite ve güvenilirlik testlerinden geçiyor. Avrupa’da yer alan sekiz depo, inovatif bir teknoloji ile tek bir sanal dağıtım merkeziymiş gibi 350 binden fazla parçayı en iyi biçimde idare ediyor. Iveco, parçaların mevcudiyetini veya teslimatını 24 saat içinde kontrol eden tümleşik bir tedarik sistemi kullanıyor, parçalar depodan bayiye kadar takip ediliyor.

Son 10-20 yılda kazanılan deneyimler, özenle seçilen materyaller ile tedarikçiler ve son teknoloji ile gerçekleşen işlemler sayesinde Iveco; motorlar, vites kutuları, turboşarjlar, enjektörler ve diğer birçok parçada değerli tamamlayıcı ürünler sunuyor.

SATIŞ SONRASI HİZMETLERİ

Yeni Daily bir araçtan daha fazlasını sunuyor. Yeni Daily; ürün ve hizmetler arasında mükemmel bir entegrasyon sağlayan komple bir taşımacılık çözümü sunuyor. Müşterilerine devamlı olarak en iyi hizmeti sunmak için çeşitli bakım onarım imkanları oluşturuyor. Aracın daima tam verimlilikle hizmet sunabilmesi için kapsamlı servis paketleri tasarlıyor. Bu sistemin esnekliği sayesinde düşük maliyetli ve optimum seviyede servis hizmeti sağlıyor. Müşteriler misyonlarına göre en uygun işletme maliyetlerini servis seçenekleri arasından önceden hesaplatarak belirleyebiliyor.

Iveco servisleri yaygın ağıyla ve deneyimli kadrosuyla ön plana çıkıyor. Yeni Daily’i teknisyenlerinden başka kimse onlar kadar iyi bilemez. Özel diagnostik ve güncel tamir ekipmanları iş kaybını minimuma indirirken ve hızlı çözümleri garanti ediyor.

Iveco, bayi servislerinde ve yolda en gelişmiş bilgisayarlı tanım araçlarını kullanıyor. Evrimleşen EASY platformu müşterinin araçtaki çeşitli elektronik kontrol birimlerinde tanılama gerçekleştirerek TELESERVICES yazılımı sayesinde Iveco Uzman Merkezi ile sonuçları paylaşıyor.

IVECO CAPITAL TARAFINDAN FİNANSAL HİZMETLER SUNULUYOR

Iveco Capital, müşterilerin şirketlerinin operasyonel, ekonomik ve vergi özelliklerini göz önünde bulundurarak kendilerine en uygun finansal ürünün seçiminde yardımcı oluyor. Iveco Capital hizmetleri tüm Iveco bayilerinde mevcut. CNH Endüstriyel grubunun BNP Paribas Finansal Kiralama Çözümleri (Avrupa’nın en büyük finansal kiralama şirketi) arasındaki sinerji sayesinde Iveco Capital, ticari ulaşımın spesifik ihtiyaçlarına göre daha avantajlı hizmetler geliştirebiliyor.

TÜRKİYE’DE IVECO

Iveco Araç Türkiye çapında 30 satış ve 49 satış sonrası noktası ile hizmet veriyor. Çok geniş bir ürün gamına sahip olan Iveco hafif ticari araç segmentinde Daily, orta kamyon segmentinde Eurocargo, ağır vasıta segmentinde Stralis ve Trakker ile hizmet sunuyor. Iveco orta kamyon segmentinde hali hazırda yüzde 25 pazar payı ile Avrupa’da pazar lideri konumunda bulunuyor. Iveco 2013 yılında Türkiye’de 3.5 ton ve üstü ticarı araç pazarında yüzde 7.4 pazar payı ile üçüncü sıraya yükseldi.

DÜNYADA IVECO

CNH Endüstriel şirketinin bir parçası olan Iveco, hafif, orta ve ağır ticarî araçları, off-road kamyonları, şehiriçi ve şehirlerarası otobüs ve de itfaiye ya da off-road görevler gibi özel durumlar için savunma ve sivil koruma araçlarını tasarlıyor, üretiyor ve pazarlıyor. Iveco’nun dünya çapında 26 binden fazla çalışanı, Avrupa, Asya, Afrika, Okyanusya ve Latin Amerika’da 11’den fazla ülkede en son teknolojileri barındıran araçların üretildiği üretim tesisleri, 160 ülkede, her bir Iveco aracının garantisi ve teknik desteği için 5 bin satış ve servis noktası yer alıyor.

HABERLE İLGİLİ DİĞER FOTOĞRAFLARI FOTO GALERİDE BULABİLİRSİNİZ

https://www.lojiport.com/yeni-daily-gorucuye-cikti-2/

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.