Yeni bir Çin hattı, MARDAŞ uğraklarına başladı

Yeni bir Çin hattı, MARDAŞ uğraklarına başladı

Türkiye ticari ve operasyon acenteliğini Martı Konteyner Hizmetleri A.Ş.’nin üstlendiği SIMAG BEIJING gemisiyle başlayan Çin – Türkiye Direkt Servisi İstanbul uğrağı için Mardaş'ı tercih etti.

Slot ortakları arasında China SOC Line (CSL) ve LYNN Container Lines bulunan direkt ve hızlı servis ayda bir gemi ile seferlerine devam etmeyi planlamaktadır.

Konteyner yükleri yanı sıra açık yük (break bulk) ve iş makinaları tahliye eden gemi yalnızca Çin ithalat yönlü hizmet vermektedir.

Mersin, Ambarlı ve İzmit limanlarına uğrayacak hat, Mardaş üzerinden; müşterilerine hızlı, düzenli ve kalite hizmet vermeyi hedeflemektedir.

Servisin ilk gemisi SIMAG BEIJING, Mardaş’ta ilk operasyonunu 28 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirdi. China Soc Line ve Lynn Container’e teşekkür etmek üzere operasyon sırasında Mardaş Liman Müdür Yardımcısı Ali ZAMAN ve Liman Hizmetleri Pazarlama ve Satış Uzmanı Özlen DİZGİN tarafından gemi kaptanına teşekkür plaketi takdim edildi.

Ambarlı bölgesinde geniş hinterlanda sahip Mardaş, müşterilerine giriş - çıkış trafiği olmadan hizmet verme ayrıcalığına sahip olmakla birlikte, limandan kapı teslime kadar tüm hizmet süreçlerde müşterilerin ihtiyaçlarını karşılayabilecek lojistik çözümler de sunmaktadır.

mardas-yeni-cin-hatti2.jpgLOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.