Yaş 35; şimdi maraton zamanı

Yaş 35; şimdi maraton zamanı

TIRSAN 35 yaşına bastı. Ancak Cahit Sıtkı Taracı’nın dizelerinde söylediği “Yaş 35, yolun yarısı eder” sözlerinin aksine ilk günkü heyecanını...

TIRSAN 35 yaşına bastı. Ancak Cahit Sıtkı Taracı’nın dizelerinde söylediği “Yaş 35, yolun yarısı eder” sözlerinin aksine ilk günkü heyecanını ve isteğini taşıyor. Firmanın 35’inci yılı dolayısıyla açıklaması yapan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, şirketin gücünün 100 bin kişilik ekipten geldiğini söyledi.

Büyük ekibe büyük güven

Çetin Nuhoğlu, sürdürülebilir başarıya ulaşmak için uzman çalışanlar ve iş ortaklarıyla, güvene dayalı bir ilişki kurduklarını söyledi. Yönetim Kurulu Başkanı Nuhoğlu, şöyle konuştu: “Bu büyük ekip, yurt dışı tedarikçisinden, ulusal yan sanayicisine, üretim hattındaki kaynakçıdan, Ar-Ge mühendisine, Almanya’da ki müşteri temsilcisinden, Türkiye’deki 20’yi aşkın satış ve satış sonrası noktalarına ve binlerle yurtiçi ve yurt dışı müşterilerine kadar uzanır. Bu ekibe duyduğumuz güven, TIRSAN olarak ‘her zaman her yerde müşterilerimizin yanındayız’ sözünü verme rahatlığını sağlıyor”.

35. yıl maratonu

1977 yılında Kartal’da kurulan TIRSAN, 1993 yılında Türkiye’nin en büyük treyler fabrikasını açmıştı. Şirket daha sonra Almanya ve Rusya’da da yatırımlar yaptı. Tecrübesiyle Avrupa’da saygın bir yere sahip olan kurum, hedef tahtasına yaşlı kıtanın üç büyük treyler üreticisinden biri olmayı koydu. Bu yıl yalnızca Adapazarı’ndaki tesislerine 12 milyon Euro’luk yatırım yapan TIRSAN, Türkiye’de yüzde 40’lık pazar payı hedefliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.