Yan sanayiciler dünya ile buluşacak

Yan sanayiciler dünya ile buluşacak

Subconist Uluslararası Yan Sanayi Fuarı, EF Endüstri Fuarı, İstanbul Güvenlik Teknolojileri Fuarı ve ARÜSDER Araç ve Araçüstü Ekipman ve İş Makineleri...

Subconist Uluslararası Yan Sanayi Fuarı, EF Endüstri Fuarı, İstanbul Güvenlik Teknolojileri Fuarı ve ARÜSDER Araç ve Araçüstü Ekipman ve İş Makineleri Fuarı, ana ve yan sanayicileri bir araya getirecek Endüstri Haftası çerçevesinde yan sanayiciler, yerli ve yabancı alıcılarla bir araya gelecekler.

Başta otomotiv, traktör, beyaz eşya olmak üzere birçok sektördeki uluslararası satın almacıların, katılımcılarla doğrudan iletişim kurabileceği fuarda, yan sanayi üreticilerinin ihracat anlaşmalarını imzalamaları ve büyümelerine destek olunması amaçlanıyor.

Fuar ile birlikte düzenlenen ?İşbirliği Günleri?nde satın alma yapmak isteyen yerli ve yabancı ana sanayi firmalarının temsilcileri CNR Expo tarafından organize edilen özel toplantı odalarında katılımcılarla görüşerek yeni ticari işbirliklerine start verecekler.

Endüstri Haftası nedeniyle İran, İtalya, Pakistan, Cezayir, Fransa, Yunanistan, Yeni Zelanda, Almanya, Nijerya, Birleşik Arap Emirlikleri, Tunus gibi bir çok ülkeden ana sanayi firmalarının temsilcileri yanında yurt içinden Vestel, Türk Traktör, Indesit Company, Tusaş, Otokar, Anadolu Isuzu ve Anadolu Motor gibi önde gelen ana sanayi kuruluşları fuarlar esnasında yan sanayicilerle birebir görüşecekler. ARÜSDER Fuarı için de Irak, Fildişi Sahilleri, Mali ve Fas?tan, alım heyetleri gelecek.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.