Yalıkavak, "Dünyanın En İyi Marinası" olma yolunda

Yalıkavak, "Dünyanın En İyi Marinası" olma yolunda

5 Altın Çapa’ya sahip ve Superyacht Marina of the Year 2018 ödüllü, Yalıkavak, TYHA’nın düzenlediği dünyanın en ünlü limanlarının bir arada bulunduğu global oylamada "Süper Yatlar için En İyi Marina" ünvanı için yarışıyor.

İngiliz The Yacht Harbour Association (TYHA) tarafından verilen 5 Altın Çapa’ya sahip ve Superyacht Marina of the Year 2018 ödüllü, Türkiye’nin gururu, Akdeniz’in en lüks Süper Yat Marinası Yalıkavak Marina, TYHA’nın düzenlediği dünyanın en ünlü limanlarının bir arada bulunduğu global oylamada "Süper Yatlar için En İyi Marina" ünvanı için yarışıyor.

Yalıkavak Marina, bu link’e tıklayarak hızlı bir anket doldurarak, Türk Yalıkavak Marina'yı dünyanın en iyi süper yat limanı olarak duyurmak için destek istiyor.

Altın Çapa ödül programı, marinaları dünya çapında 25 yıldan beri denetliyor ve marina kalitesinin en güvenilir ölçüsü olarak biliniyor.

Nasıl oy verilir?

Bağlantıya tıklayarak ve ardından “Coastal Marina” kategorisini seçtikten sonra “Turkey” ve onun altında “Yalıkavak Marina”yı seçerek oy kullanabilirsiniz.

Oylamaya katılmak için bir yat sahibi olmak gerekli değil. Oylama sırasında sizden yat adını vermeniz istenecektir, ancak herhangi bir ismi seçebilir veya sadece “İkamet eden” yazabilir ve Yalıkavak Marina hakkında en çok beğendiğiniz şeyleri yorum kısmında anlatabilirsiniz.

Yalıkavak Marina, yeni nesil bir marina altyapısı yaratmak için yenilikçi bir yaklaşım içeren benzersiz bir proje. Yüksek hizmet kalitesi ile en iyi süper yat marinalarından biri olmakla kalmayıp, aynı zamanda sizlere alışveriş, konaklama ve eğlence servislerini tek bir alanda birleştirerek, bütün premium yaşam tarzı ve tatil deneyimi arzularınızı karşılıyor.

yalikavak_marina2.jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.