Volvo'dan yüz güldüren kampanya

Volvo'dan yüz güldüren kampanya

Volvo Kamyon, 2 – 16 Mayıs tarihleri arasında Orijinal Volvo filtrelerde %25’e, 2 – 31 Mayıs tarihleri arasında ise Motor ve Şanzıman yağlarında %15’e...

Volvo Kamyon, 2 – 16 Mayıs tarihleri arasında Orijinal Volvo filtrelerde %25’e, 2 – 31 Mayıs tarihleri arasında ise Motor ve Şanzıman yağlarında %15’e varan indirim fırsatı sunan kampanyalarına başladı. Orijinal yedek parça kullanımının aracın bakım maliyetlerinde büyük oranda bir kazanım sağladığının altını çizen Volvo, yaz sıcakları öncesinde araçlarının bakımını tamamlamak isteyen filo ve araç sahiplerinin yüzünü güldürüyor. İndirim avantajının yanı sıra süpriz hediyeler de bu özel kampanyalara renk katıyor.

Volvo Kamyon, Mayıs ayı boyunca Volvo filtre ile Volvo motor ve şanzıman yağları için geçerli olacak kampanyalarında filo ve araç sahiplerinin orijinal yedek parça tercih ederek hem araçlarının ömrünü uzatabilecekleri hem de uzun vadede maliyetlerini düşürebilecekleri bir fırsat sunuyor.  

Düşük kalitede filtre kullanımı iç ve dış kaçakların oluşumu için risk düzeyini artırırken, toz ve pisliğin motorun içine girmesi motorda ciddi arızaların oluşmasına da neden olabiliyor. Bu noktada orijinal olmayan parça kullanarak sağlandığı düşünülen kâr, orta vadede aracınızda oluşacak büyük arızalarla önemli kayıplara yol açıyor. Tercih edeceğiniz orijinal Volvo filtreler ise özel filtre kağıdı sayesinde motora zarar verebilecek tüm parçacıkları filtreleyerek uzun motor ömrü ve bakım aralığına katkıda bulunuyor. Geniş kağıt alanı ile yüksek toz tutma kapasitesi sağlanarak erken tıkanma riski ortadan kalkıyor ve filtre değişimleri daha uzun aralıklarda gerçekleşiyor.

Günümüzde nakliye sektörünün araçlardan beklediği maksimum verimliliği alabilmeleri için araç bakımını şansa bırakmamaları gerekiyor. Volvo Kamyon’un Mayıs ayı boyunca  % 15’e varan indirim avantajı sunduğu motor ve şanzıman yağları aracınızın en üst seviyede korunmasını ve motor ömrünün ideal düzeyde olmasını sağlıyor. Volvo Dizel Motor Yağı VDS-4 10W30 yakıt tüketiminde yaklaşık %0,5’e kadar tasarruf sağlayarak motor aksamında yıpranmayı azaltıyor. VDS-4 yeni tip Euro5 motorlar için geliştirilmiş olup, eski tip motorlarda da aynı derecede iyi sonuç veriyor. Yeni tip motorlarda, VDS-4 kullanımı ile yağ değişim aralığı yaklaşık %20 oranında uzuyor. Volvo Şanzıman Yağları da şanzıman ömrünü uzatırken, artan yakıt ekonomisi ve düşük operasyonel maliyetleri ile işletmecilerin yüzünü güldürüyor.

Volvo Kamyon’un yaza girerken araçlarının bakımını tamamlamak isteyen işletmeci ve sürücülere sunduğu kampanya fırsatının yanında her 208 litrelik varil yağ alımınızda Volvo yeleğinizi; her 40 litrelik motor yağı ve 20 litrelik tam sentetik şanzıman yağı alımınızda ise Volvo El Fenerinizi istemeyi unutmayın!

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.