Volvo iş makinaları kentsel dönüşümün çözüm ortağı

Volvo iş makinaları kentsel dönüşümün çözüm ortağı

Kentsel dönüşüm projelerinin yıkım işlerinde güçlü, üretken ve güvenilir çözüm ortağı Volvo Yıkım Ekskavatörü EC360C-HR yakıt tasarrufu ve...

Kentsel dönüşüm projelerinin yıkım işlerinde güçlü, üretken ve güvenilir çözüm ortağı Volvo Yıkım Ekskavatörü EC360C-HR yakıt tasarrufu ve performansı bir araya getiriyor.

Kentsel dönüşüm projelerinin anahtar unsurlarından biri olan bina, köprü ve benzeri yapıların yıkımını sorunsuz yerine getirebilmek sağlam ekipmanlar, çok yönlü ataçmanlar ve güçlü bir ortak gerektiriyor. Türkiye'de ASC Türk'ün satış ve satış sonrası hizmetlerinin güvencesi altında olan Volvo İş Makinaları; EC360C-HR yıkım ekskavatörü, tekerlekli yükleyicileri, belden kırma kaya kamyonları ve kompakt ekipmanları ile kentsel dönüşüm projelerinin güvenilir çözüm ortağı olarak çalışıyor.

Volvo EC360C-HR her türlü yıkım işinde kullanılmak üzere performans ve verimlilik için dizayn edildi. Yapıların yıkılması, çelik ve beton kirişlerin, tahta, kiremit ve benzeri yapı kalıntılarının sınıflandırılması ve ayrıştırılması, yükle-taşı operasyonları gibi yıkım sürecinin her aşamasında kullanılabilen Volvo EC360C-HR, yıkım işlemini ilk aşamasından alarak; güç, güvenilirlik ve düşük işletim maliyetleri eşliğinde son aşamaya ulaştırıyor.

Yakıt tasarrufu ve performansı bir araya getiren EC360C-HR'nin vinç kolu yüksekliği 21 metreye kadar ulaşıyor. Ağır iş üretimi, yıkım muhafazası, mükemmel görüş ve Volvo korunma kabini gibi özellikleriyle dikkat çeken yıkım ekskavatörü operatör konforu ve korumasına, yıkım işlemi için gerekli en uygun motor gücü ve yakıt verimliliği sağlayan Volvo aktarma mekanizmasına sahip.

www.bustruck.net

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.