Volvo başarısını kutluyor

Volvo başarısını kutluyor

Volvo Kamyon, kısa bir süre önce kamyon ve çekicilerinin sağladığı yakıt tasarrufunu göstermek için noter huzurunda  Bolu - İstanbul arasında bir...

Volvo Kamyon, kısa bir süre önce kamyon ve çekicilerinin sağladığı yakıt tasarrufunu göstermek için noter huzurunda  Bolu - İstanbul arasında bir test sürüşü gerçekleştirdi. Test sürüşünde kullanılan 38,5 ton katar ağırlığındaki I-Shift şanzımanlı Volvo FH 460 4x2 Euro 5 çekici, 100 km’de 23,88 litre yakıt tüketimiyle Volvo’nun yakıt tasarrufu konusundaki iddiasını kanıtladı. Yakıt tasarrufunun yanı sıra en üst seviyede işletim süresi ve düşük bakım maliyetleri ile de müşterilerinin kârlılığını arttıran Volvo kamyon ve çekiciler, büyük maliyet avantajları sağlıyor.

Çok kısa bir süre önce 38,5 ton katar ağırlığındaki I-Shift şanzımanlı Volvo FH 460 4x2 test sürüşü yapıldı ve 100 km’de 23,88 litre yakıt tükettiği noter tarafından tasdik edildi. Sonuç ise, Volvo Kamyon’un yakıt tasarrufu konusunda nakliye firmalarının kârlılığını arttırmaya devam edeceğinin başarılı bir göstergesi. Volvo Kamyon, müşterilerine sunduğu yakıt tasarrufunun yanı sıra işletim süresi ve düşük bakım maliyetleri ile sağladığı kârlılık  ile ön plana çıkıyor.

Volvo Kamyon, hem müşterilerinin rekabet gücünü arttırmak hem de çevrenin korunmasına katkıda bulunmak için yakıt tüketimini azaltan çözümler geliştirmeye devam ediyor. Geliştirdiği yeni teknolojilerin yanı sıra ürün ve hizmetleri ile de yakıt tasarrufu sağlayan Volvo, müşterilerine kârlılıklarını arttıracakları pek çok avantajı bir arada sunuyor. Böylece alım sırasında yapılan yatırım, müşterilerin maliyet kalemlerindeki kârlılıkları sayesinde aslında çok kısa sürede kendilerine geri dönüyor.

www.bustruck.net

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.