Van Sambeeck 'soğuk zincir'i anlattı

Van Sambeeck 'soğuk zincir'i anlattı

 5 Mayıs Perşembe günü saat 11.00?de Yrd.Doç.Dr. Turhan BİLGİLİ?nin açılış konuşması ve takdiminden sonra Global Cold Chain Alliance (GCCA;...

 

5 Mayıs Perşembe günü saat 11.00?de Yrd.Doç.Dr. Turhan BİLGİLİ?nin açılış konuşması ve takdiminden sonra Global Cold Chain Alliance (GCCA; Küresel Soğuk Zincir Birleşimi) Avrupa Direktörü Theo W.M. van Sambeeck (Hollanda) ?Soğuk Zincir? konulu seminerde BLMYO öğrencileri ile bir araya geldi.

Sambeeck; Türkiye?deki soğuk zincir operasyonlarını değiştiren gelişmeler, küresel trendler ve diğer gerçekler ve modern soğuk depolama ve dağıtım, süreçler, hizmetler ve soğuk zincir tasarımı konularında bilgi ve deneyimlerini sektör temsilcileri ve öğrencilerle paylaştı.

Seminere akademisyen ve öğrencilerin yanı sıra, LOJİPORT yazarlarındanCold Chain Alliance?ın Türkiye Temsilcisi Taner Atlatırlar, DEISKO, MİGROS, DANONE, GRUP FARMA, PFIZER, FRIGOLOG ve FRIGONETWORK firmaları katılım sağladı. Seminer; Yrd.Doç.Dr. Turhan BİLGİLİ?nin Theo W.M. van Sambeeck?e teşekkür belgesi takdimi ile son buldu.



LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.