UND’nin çağrısı ‘BARIŞ’ getirdi

UND’nin çağrısı ‘BARIŞ’ getirdi

Uluslararası Nakliyeciler Derneği, özlediği barış dolu günlere geri döndü. Dünkü basın toplantısında UND Başkanı Ruhi Engin Özmen’in yaptığı...

Uluslararası Nakliyeciler Derneği, özlediği barış dolu günlere geri döndü. Dünkü basın toplantısında UND Başkanı Ruhi Engin Özmen’in yaptığı ‘Sözlerinizi yerine getirin, sonuna kadar arkanızdayız” çıkışı gece geç saatlerde UND’nin önceki başkanlarından ve bu yılki başkan adayı Çetin Nuhoğlu’dan olumlu yanıt buldu.

Nuhoğlu’nun sosyal medyadan paylaştığı açıklama aynen şöyle:

Sayın Engin Başkanım, Değerli Yönetim Kurulu Üyeleri,

Bugunku basin toplantisinda yaptiginiz acik cagri icin hepinize cok tesekkur ediyorum.

Tarihi bir karar verdiniz. UND YONETIMINE yakisan vakur bir durus sergilediniz. Yillardir beraber surdurdugumuz dostlugun en guzel ornegini sergilediniz. Sektorun sesini dinlediniz. Onlarin yeniden ayaga kalkisina,birlik ve beraberlige buyuk destek verdiniz. Bu buyuk camia ve sahsim adina bir kez daha sagolun diyorum.

Sevgili Dostlarim.

Zor bir donemde gorev yaptiniz. UND ve RODER birlesmesinde cok onemli bir sorumluluk aldiniz ve burda cok basarili bir gecis sagladiniz. Artik tek bir yuregiz ve hepimiz ayni CATI altindayiz.

2010 yili sonu sektor tam bir tsunami yasandi. Hakim durumdaki sirket yikici fiyat uygulamasi ile sektorun en onemli stratejik yatirimini piyasa dan gecici olarak sildi.

Sadece maddi kayip degil kurumsal yonetim modelinde de bir erozyon olusturdu. Gercekten zor bir donemdi. TEKEL olan sirket bu donemide iyi degerlendirerek tarihinin en yuksek karlarini elde ederken musterilerine de en dusuk seviyede saygi gosterdi.

Bugun her ne kadar kurulusunu ve sahiplenilmesini ETIK bulmadigim yeni bir RO RO sirketimiz var. Her sekilde bu yeni sirketimiz ve Sayin Ahmet Musul SONUNA kadar desteklenmelidir. Rekabet muhakkak surdurulmelidir.

Sevgili Baskan

Rahat olun UND icin her sey yapilacaktir. Tum ugradigi zararlar muhakkak tazmin edilecektir. Saglanmis olan bu yeni DIRILIS ile sektor cok onemli kazanimlar elde edecektir.

Onumuzdeki yil 40. Yasini hep beraber kutluyacagimiz EFSANE meslek orgutumuz, uyelerimizin onunu daha parlak bir isikla aydinlatmaya devam edecektir.

Sevgi ve Saygilarimla

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum