UND YÖNETİMİ ÇEKİLDİ

UND YÖNETİMİ ÇEKİLDİ

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Yönetim Kurulu’nda yer alan Başkan Ruhi Engin Özmen dahil 16 kişi oybirliğiyle aldıkları kararın ardından yarıştan...

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Yönetim Kurulu’nda yer alan Başkan Ruhi Engin Özmen dahil 16 kişi oybirliğiyle aldıkları kararın ardından yarıştan çekildiklerini duyurdu.

Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Engin Özmen, yaptıkları çağrıyı olumlu değerlendiren başkan adayı Çetin  Nuhoğlu’na seçim yarışında ve sonrasında başarılar dilediğini belirterek,  “İki yıl önce aldığımız bayrağı layıkıyla taşıdığımıza inanıyoruz. Kuruluşundan bu yana ilk kez hacizle tanışan, kasasında kuruş olmayan borçlu bir derneği yeniden ayağa kaldırmayı başardık. Şu an devlet kapısında sözü geçen, uluslararası camiada saygınlığı olan prestiji artmış bir sivil toplum örgütü bırakıyoruz. Bütün bunları gerçekleştirdiğimiz halde yine de haksız eleştirilere maruz kaldık. Ancak aslolan sektördür. Birkaç gündür sektör, sonunda aradığı huzura kavuştu. Bunun devamı ve işimize odaklanmamız  en doğru olandır. Bundan sonra enerjimizi sektörün gelişmesi için harcayacağız. UND’de artık kavga dönemi bitmiştir. 19 Ocak Cumartesi günü huzurlu ve çok görkemli bir seçim atmosferi sözü veriyoruz. Ben ve yönetim kurulundaki tüm arkadaşlarım, hiçbir oluşumun içinde yer almayacağız. Sayın Çetin Nuhoğlu’nun taahhütlerinin takipçisi olacağız, yeni seçilecek yönetim kuruluna başarılar dileriz ” diye konuştu.

İŞTE O KİŞİLER

Ruhi Engin Özmen

Bahattin Karakuş

Şerafettin Aras

Tevfik Fikret Kutan

Zahit Sağlık

Ahmet Musul

Erdal Eren

Fevzi Çakmak

Edip Bakımcı

Mustafa Yılmaz

Necmi Çobanoğlu

Şahap Çak

Tamer Türker

Ali Şükrü Okur

Necdet Yazıcı

Tahir Aydoğan

Selçuk ONUR - LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.