UND Genel Kurulu’na Bakan ayarı

UND Genel Kurulu’na Bakan ayarı

UND’nin olağan genel kurulu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın seçim yasakları nedeniyle görevi bırakma zorunluluğundan öne...

UND Genel Kurulu’na Bakan ayarıUND’nin olağan genel kurulu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın seçim yasakları nedeniyle görevi bırakma zorunluluğundan öne alındı.

Uluslararası Nakliyeciler Derneği’nden basına duyurulan yazıda şu görüşlere yer verildi:

“YSK seçim takvimi doğrultusunda 7 Mart 2015 tarihinde görevinden ayrılacak olması nedeniyle, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Lütfi ELVAN’ın katılımıyla onurlandıracağı Derneğimizin 38. Olağan Genel Kurulu etkinliklerinin, 28 Şubat – 1 Mart 2015 tarihlerinde İstanbul WOW Airport Otel’de gerçekleştirilmesi kararlaştırılmıştır.

Genel Kurul etkinlikleri, ülke ekonomisini taşıyan uluslararası nakliye sektörünün tüm paydaşlarının bir araya geleceği, geçmiş yılın değerlendirileceği, önümüzdeki yılın planlanacağı ve yeni yönetiminin belirleneceği bir buluşma platformu olarak planlanmıştır.

İki gün sürecek olan Genel Kurul etkinlikleri kapsamında özellikle sektörü yakından ilgilendiren “Schengen Sürücü Vizesi Sorunu ve Ticarete Etkileri” konusunda çok önemli katılımcıların konuşmacı olacağı bir panel organize edilmektedir.

Ayrıca Genel kurul etkinliğimiz önemli bir yapıtın gösterimine ev sahipliği yapacaktır. Türkiye-Avrupa Birliği ortaklık ilişkilerinin 50 yılını, “Taşıma Kotaları ve Profesyonel Sürücü Vizeleri” sorunlarını AB ve dünya kamuoyunun gözleri önüne serecek muazzam bir görsel yapıt olan TRT Belgesel Kanalı için Derneğimizin katkılarıyla hayata geçirilmiş olan “Aç Kapıyı Bezirgan Başı” adlı belgesel filmi, “Gala Gösterimi” Genel kurul etkinlikleri kapsamında yapılacaktır.

Genel Kurul etkinlikleri kapsamında bu yıl da “Taşımacılık 2015 Uluslararası Nakliyeciler ve Tedarikçiler Sergisi” düzenlenecek olup, bu geleneksel organizasyonumuz ile üyelerimiz sektörün önemli tedarikçileriyle yüz yüze görüşme imkânı bulacaklardır.

Genel Kurul etkinliklerimizin detaylı programı aşağıda olup, bu önemli buluşmaya tüm üyelerimiz davetlidir.”

Ö. Çetin NUHOĞLU

Yönetim Kurulu Başkanı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.