Ukrayna ‘ATLAS’ı büyüyor

Ukrayna ‘ATLAS’ı büyüyor

ATLASJET, yeni markası ‘Atlasjet Ukrayna’ ile Kuzey Irak’ın ardından yurtdışında ikinci adımını attı. Atlasjet Ukrayna Kiev merkezli iç ve dış...

ATLASJET, yeni markası ‘Atlasjet Ukrayna’ ile Kuzey Irak’ın ardından yurtdışında ikinci adımını attı. Atlasjet Ukrayna Kiev merkezli iç ve dış hat uçuşları yapacak.

Ukrayna Sivil Havacılık otoritesi Atlasjet’e Kiev uçuşları için izin verdiğini duyurdu. Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, yeni marka ve uçuş noktaları için “Atlasjet’i dünyada bilinen ve tercih edilen bir marka yapma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Atlasjet markasını, önce yakın coğrafyada sonrasında ise uluslararası arenada faaliyet gösteren bir marka yapacağız” dedi.

Atlasjet Ukrayna’nın, Kiev merkezli Ukrayna’da iç ve dış hatlarda tarifeli uçuşlar yapacağını belirten Ersoy, seferlere Mayıs itibariyle başlayacağını açıkladı. 3 uçak ile operasyonlara başlayan Atlasjet Ukrayna, her yıl 5 ila 10 uçak ekleyerek filosunu genişletmeyi hedefliyor. İlk aşamada 3 saat altında uçuş menzilindeki destinasyonlara seferler düzenleyecek olan havayolu, uçuş ağına daha uzak mesafedeki noktaları da ekleyecek. Seferleri çok yakında ilan edilecek olan biletler web sitesinden ve yetkili bilet satış acentelerinden satın alınabilinecek.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.