Üç lider el ele

Üç lider el ele

Tırsan Treyler, sıvı gıda taşımacılığında ülkemizin önde gelen lojistik firmalarından Güney Eksport ve bölgesinde Tırsan bayisi Gelecek Otomotiv...

Tırsan Treyler, sıvı gıda taşımacılığında ülkemizin önde gelen lojistik firmalarından Güney Eksport ve bölgesinde Tırsan bayisi Gelecek Otomotiv düzenlenen teslimat töreninde bir araya geldi.

TIRSAN Treyler Samandıra Genel Merkezi’nde Güney Eksport firmasına satışı yapılan 70 adet Kässbohrer Sıvı Gıda Taşıyıcı Tanker’in teslimat töreni gerçekleştirildi.

Teslimat töreni, TIRSAN Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Güney Eksport Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Şimşek, Gelecek Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ ve Gelecek Otomotiv Treyler Genel Müdürü Hamdi Yüncü’nün katılımıyla yapıldı.

Nuhoğlu ‘Tırsan, Avrupa Standartlarında Sıvı Gıda Taşımacılığında Sektöre Liderlik Ediyor’

Tırsan Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu törende yaptığı konuşmada Tırsan’ın uzun yıllardır yurtdışına ihracatını yaptığı, uluslararası UVV emniyet sertifikasına uygun üretilen sıvı gıda taşımacılığı tankerinin Türkiye’deki ilk uygulamalarından birinin teslimatının yapıldığını vurguladı. Kässbohrer Sıvı Gıda Taşıyıcı Tankerin hafifliği sayesinde rakiplerinden 2 ton daha fazla ürün taşıma kapasitesine sahip olduğunu açıklayan Nuhoğlu, melas, yağ ve alkol gibi her türlü sıvı gıda taşımacılığı için uygun olan tankerin paslanmaz malzemeden üretildiğini belirtti. Çetin Nuhoğlu konuşmasının sonunda kalite standartlarına vurgu yaparak “ Uluslararası Taşımacılık kurallarına uygun olarak ürettiğimiz araçlarımızla müşterilerimizin, bayilerimizin ve araçları kullananların memnun ve mutlu olması her zaman ilk önceliğimizdir.Tırsan çalışmalarına gelecek günlerde de bu vizyon ile devam edecektir.”dedi.

Şimşek ‘Kässbohrer Tanker ile 2 Ton Daha Fazla Yükleme Yaparak Daha Rekabetçi Olmak Hedefimizdir’

Taşımacılık sektöründe yakıt maliyetlerinin çok yüksek olduğunun altını çizen Güney Eksport Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Şimşek bu nedenle 2 ton daha fazla yükleme yapmayı sağlayan Kässbohrer Sıvı Gıda Taşıyıcı Tankerleri tercih ettiklerini açıkladı. Yeni alımları ile beraber araç filosunda toplam 180 treyler olduğunu söyleyen Şimşek ‘Filomuz içinde 38 paslanmaz çelik tankerimiz vardı. Teslim aldığımız 70 adet Kaessbohrer tanker ile bu sayı 108 adet paslanmaz çelik tankere çıktı’ dedi. Abdulkadir Şimşek ‘Kässbohrer Tankerlerimiz ile daha rekabetçi ve daha kaliteli hizmetler sunacağız. Bu projeye verdiği destekten dolayı TIRSAN Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve Gelecek Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ’a çok teşekkür ederiz’ dedi.

Halk Sağlığı için Paslanmaz Çelik Tanker ile Sıvı Gıda Taşımacılığı

Paslanmaz malzeme ile üretilen tankerlerle sıvı gıda taşımacılığı yapmanın halk sağlığının korunması adına önemli bir yatırım olduğunu vurgulayan Güney Eksport Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Şimşek ‘Güney Eksport olarak bundan sonraki yeni yatırımlarımızda da Kässbohrer Sıvı Gıda Taşıyıcı Tankeri tercih edeceğiz. Hijyenik koşullarda gıda taşımacılığı yapmak ve bu sayede müşterilerimize iyi hizmeti sunmak ana hedefimizdir’ dedi.

Toloğ ‘Tırsan’ın Ürettiği Tüm Araçlar Yakıt Tasarrufu Sağlayarak Ülke Ekonomisine Katkı Sağlıyor’

Gelecek Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ ‘Dokuz farklı şehirde şubesi olan Güney Eksport firması gibi sıvı gıda ve melas taşımacılığında sektörün lider bir firmasına Kässbohrer tankerlerimizi satmak çok önemlidir’ dedi.

Tırsan’ın ürettiği tüm araçlarda hafifliği ön planda tuttuğunu ve bu araçlar sayesinde ülke ekonomisine de değer katıldığının söyleyen Toloğ ‘2 ton daha fazla taşıyabilmek ve daha az yakıt tüketmek ülke ekonomisine sağlanan çok büyük bir katkıdır. Tırsan’ın yeni Ar-Ge binası yatırımlarında da hedeflerinin hep daha hafif araçlar üreterek taşımacılık sektörüne ve ülke ekonomisine katkı sağlamak olduğunu görüyoruz. Gelecek Otomotiv olarak da doğru müşteriye doğru aracı satmaya devam edeceğiz’ dedi.

[gallery]

www.lojiport.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.