U.N. Ro-Ro’nun Ambarlı-Trieste seferleri Şubat’ta başlıyor

U.N. Ro-Ro’nun Ambarlı-Trieste seferleri Şubat’ta başlıyor

2016 yılı planlarını kamuoyuyla paylaşan U.N. Ro-Ro, Ambarlı-Trieste seferlerinin 2016’nın Şubat ayında başlayacağını bildirdi.

2016 yılı planlarını kamuoyuyla paylaşan U.N. Ro-Ro, Yeni fiyat düzenlemeleri, liman bağlantıları, artan gemi kapasiteleri, tren bağlantıları ve şoförlere sunulan uçak hizmetleriyle ilgili bilgi verdi. Şirketten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

 AMBARLI’DAN TRİESTE SEFERLERİ BAŞLIYOR
İstanbul’un Avrupa yakasından çıkan yükler için en ideal yükleme noktası olan Ambarlı Limanı’ndan seferlerinin başlangıcı için Şubat 2016 hedeflenmektedir. Özellikle Halkalı, Çerkezköy ve Çorlu’daki yüklemeler için ideal çıkış noktası olan Ambarlı Limanı’ndan hem araçlarınızın hem de konteynerlerinizin yüklemeleri sağlanacaktır. Ambarlı uğrak seferleri için uygulanacak sefer programı ihracatta Salı, Cuma ve Pazar, ithalatta ise Salı (Cumartesi Trieste kalkışı) olarak gerçekleştirilecektir.

PENDİK– TRIESTE SEFERLERİ KARŞILIKLI 7 GÜNE ÇIKIYOR
Pendik – Trieste hattımızdaki seferlerimiz, düşük talep yaşanan tatil dönemleri haricinde, Pazartesi günleri Pendik’ten ve Salı günleri Trieste’den konulan seferlerle haftanın her günü olacak şekilde İstanbul ve Trieste arasında kapasite artışı ile ortalama transit sürenin kısalmasını sağlamaktadır. Pendik-Toulon hattındaki hafta lıkkarşılıklı sefer sayısı üç, Mersin – Trieste hattındaki karşılıklı sefer sayısı iki olarak devam edecektir.

U.N. RAIL TREN BAĞLANTILARININ SIKLIĞI ARTIYOR
Hali hazırda tüm araç tipleri (komple araçlar, yarı römork ve konteyner) için müşterilerimize hizmet veren Avusturya varışlı demir yolu bağlantılarındaki haftalık tren sayılarının arttırılması ile yoğun olarak kullanılan Salzburg ve Wels trenlerinde ortalama transit sürelerin kısalması ve tren kullanan araçların daha verimli çalışması sağlanacaktır.

ŞOFÖRLERİMİZ İÇİN DAHA İYİ BİR UÇAK SERVİSİ
Sizlerden gelen yoğun istek üzerine uçak servisimiz Türk Hava Yolları ile dönüşümlü kış dönemlerinde Venedik(İtalya), yaz dönemlerinde Ljubljana (Slovenya) üzerinden taşınıyor olacak. Böylelikle şoförlerimizin karşılaştığı vize problemlerini ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. 2016 yılındaki diğer uçuş bağlantı hizmetimiz Anadolu müşterilerimiz düşünülerek planlanmıştır. Mersin hattı açıldığından günümüze, şoförlerimizin yaşamış olduğu transfer sıkıntısını ortadan kaldıracak, 1 Ocak 2016’dan itibaren Mersin hattını kullanan komple araç şoförlerimizin Gaziantep, Adana ve Kayseri ile İstanbul bağlantıları U.N. Ro-Ro tarafından organize edilecektir. Tüm yurtiçi ve yurtdışı uçak bağlantılarımız 2016 yılı başından itibaren Türk Hava Yolları’nın tarifeli seferleri ile sağlanacaktır.

2016 YILINDA DA SABİT NAVLUN GARANTİSİ DEVAM EDİYOR!
U.N. Ro-Ro’nun taşımalarının temelini oluşturan Pendik – Trieste hattında yapılan 50 euro indirim 1 Ocak’tan itibaren geçerli olacaktır. 2013 yılbaşında başlattığımız yıllık sabit fiyat uygulamamız ise müşterilerimizin uzun dönemli planlama yapılabilmesi amacıyla 2016 yılında da tüm hatlarımızda geçerli olacaktır. Yeni yılın tamamında geçerli olacak sabit navlunlarımıza ek olarak BAF (Akaryakıt Katkı Harcı) uygulaması aylık olarak güncellenerek devam edecektir.

UN RO-RO, BAF ÜCRETLERİNİ İNDİRDİ

2016 yılında, ciro-prim oranları kredi kartlı müşteriler için %9, çek ile ödeme yapanlar için %3 olarak hesaplanacaktır. Kredi kartı ile çalışan müşterilerin banka limitlerinin yetersiz kalması durumunda, ciro primleri oranı otomatik olarak %3 üzerinden değerlendirilecektir.

TOPLU BİLET VE YENİ KAMPANYALAR
2016 YILINDA ARTARAK DEVAM EDİYOR

Toplu Bilet taahhüdü ile müşterilerimizin almış olduğu yıllık indirimler 2016 yılında artarak devam edecektir. Ayrıca yeni uygulamalar ile özellikle karayolu taşımalarınıza göre avantajlar elde edebileceğiniz yeni kampanyalar (peşin bilet, Ro-Ro & tren biletleri vs.) müşterilerimize sunulacaktır.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.