U.N Ro-Ro’dan zam duyurusu

U.N Ro-Ro’dan zam duyurusu

 U.N Ro-Ro’nun zam açıklaması aynen şöyle:Sayın Müşterimiz,Afrika kaynaklı siyasi gelişmeler, 2011 yılında bölgemizdeki petrol fiyatlarına anormal...

 

U.N Ro-Ro’nun zam açıklaması aynen şöyle:

Sayın Müşterimiz,

Afrika kaynaklı siyasi gelişmeler, 2011 yılında bölgemizdeki petrol fiyatlarına anormal tesir etmiştir. Şirketimiz ise en son 18 Mart 2011 tarihinde çok düşük seviyede bir fiyat ayarlaması yapmış ve bu gelişmelerin son bulması ile petrol fiyatlarının bir istikrara kavuşacağı ümidini taşımıştır. Ancak, durum beklediğimiz şekilde gelişmemiş ve hatta 2011 Mayıs ayı ortalarında brent petrol fiyatları yılbaşına göre %35 artarak 125$ seviyelerine ulaşmıştı. Bugün ise 115$ ın üzerinde seyretmektedir.

İçinde bulunduğumuz durum itibari ile fiyatlarınızda bir ayarlamaya gidilmesi kaçınılmaz olmuştur. Yakıt giderlerinin, sizlerin de giderlerinizdeki en büyük kalem olması sebebi ile bu durumu anlayışla karşılayacağınızı biliyor ve işlerinizde başarılar diliyoruz.

Yukarıda açıklamaya çalıştığımız bilgiler doğrultusunda 15 Eylül tarihi itibariyle hatlarımızdaki navlun ücretlerimiz aşağıdaki şekilde belirlenmiştir.

Notlar:

-          1 Ocak 2011 tarihinden itibaren Cuma ve Cumartesi kalkışlı Pendik-Trieste ve Ambarlı-Trieste seferlerimizde 100€ ilave navlun uygulaması devam etmektedir.

-          20.06.2011 tarihli sirkülemizde ilan edildiği üzere, 1 Temmuz 2011’den itibaren tüm hatlarımızda bonus bilet uygulaması kaldırılmış ve ciro prim sistemine geçilmiştir.

-          Yukarıdaki navlun tutarları müşterilerimize faturalanırken gemilerimizin planlanan Türkiye yanaşma/kalkış tarihlerindeki TCMB döviz kurları dikkate alınacaktır.

Saygılarımızla,

U.N Ro-Ro İşletmeleri A.Ş.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.