’U.N MARMARA’’ gemisi Sefine'de gençleşti

’U.N MARMARA’’ gemisi Sefine'de gençleşti

U.N RO-RO'nun gemisi ‘’UN MARMARA’’ Sefine Shipyard'ın yüzer havuzunda tamir edilen ilk gemi oldu. Sefine Shipyard, tamir-bakım alanında da bölgenin lider tersanesi olmak amacıyla yeni yatırımlara devam ediyor.

Gemi bakım ve onarımında marka olma yolunda başarı ile ilerleyen Sefine Shipyard, yeni yüzer havuzunda tamiri ve bakımı yapılan ilk gemisini ağırladı. UN Ro-Ro işletmeleri A.Ş., 193 metre uzunluğundaki “UN MARMARA” isimli geminin bakım ve onarımı için Sefine Shipyard'ı seçti.

Son yıllarda özellikle yaptığı başarılı yeni inşaa teslimatlarıyla Türkiye’nin en aktif tersaneleri arasında yer alan Sefine Shipyard, tamir-bakım alanında da bölgenin lider tersanesi olmak amacıyla yeni yatırımlara devam ediyor.

‘’UN MARMARA’’ Sefine Shipyard'ın yüzer havuzunda tamir edilen ilk gemi oldu. Yüksek kalitede ve dünya çapında rekabet gücü olan gemileri, zamanında ve başarılı bir şekilde teslim eden Sefine Shipyard için ‘’UN MARMARA’’ yeni bir gurur kaynağı haline geldi. sefine-shipyard-un-marmara-plaket.jpgSefine Shipyard
yöneticileri, müşterilerinin beklentilerini kalite, mükemmellik, işbirliği ve zamanında anahtar teslim ilkeleri ile en üst seviye de karşılamak olduğunu belirterek, yeni yüzer havuz yatırımı ile gemi tamir-bakım alanında da bölgenin lider tersanesi olmak amacıyla çalışmalarına devam edeceklerini dile getirdiler.

Teslimat sırasında düzenlenen törende Sefine Shipyard yöneticileri, UN Ro-Ro İşletmeleri A.Ş. ye tersanelerini tercih ettikleri için bir teşekkür plaketi takdim etti. Teslim töreni sonrası düzenlenen mangal partisi ile çalışanlar arasındaki takım ruhu artarken, iki firma arasındaki güven ve sıcaklık ortamı da pekişmiş oldu. 

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.