TX Logistik, NIKRASA 3.0 elleçleme sistemini LOGITRANS’ta tanıtacak

TX Logistik, NIKRASA 3.0 elleçleme sistemini LOGITRANS’ta tanıtacak

Mercitalia Logistics'in (FS Italiane Group) bir parçası olan TX Logistik AG, İstanbul ve Köln arasındaki intermodal demiryolu yük taşımacılığı hizmetlerini daha da genişletmeyi planlıyor.

TX Logistik AG, Avrasya'nın en büyük nakliye ve lojistik ticaret fuarı olan Logitrans İstanbul'da vinçlenemez treylerlerin trene yüklenmesini kolaylaştıran mevcut NiKRASA 3.0 elleçleme sistemini tanıtacak.

TX Logistik, Türkiye’nin, intermodal taşımacılıkta büyüme potansiyeli yüksek bir pazar olduğundan hareketle, haziran ayında İstanbul ile Köln arasında ilk bağlantıyı başlattı. İstanbul'daki Halkalı Terminali ile Romanya'daki Curtici arasındaki rota, karşılıklı olarak haftada üç kez sefer yapıyor. Firma, bir çekiş ortağıyla işbirliği içinde, şu anda her hafta birkaç birim yüklüyor. Curtici'de bu birimler daha sonra devralınıyor ve şirketin kendi intermodal bağlantısı Köln – Curtici'ye aktarılıyor. 2023 yılında Türkiye'deki sevkiyat sayısının daha da artırılması hedeflenmekte. Hattın diğer bir avantajı da, Köln ve İstanbul arasındaki ortalama dokuz gün ve ideal olarak sadece yedi gün olan geçiş süresi. TX Logistik'e göre, Türk ekonomik bölgesinde, özellikle küçük ve orta ölçekli nakliye şirketleri arasında, Avrupa'ya intermodal taşımacılık için artan bir talep var. 16-18 Kasım tarihleri ​​arasında gerçekleşecek olan Logitrans'ta, bu hedef grupla görüşmeler derinleştirilecek ve olası 2023 planları somutlaştırılacak.

loaded-trailers-at-the-halkali-terminal-istanbul-tx-logistik.jpgLOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.