Turkon Line'ın tüm gemileri çevreye duyarlı oluyor

Turkon Line'ın tüm gemileri çevreye duyarlı oluyor

Turkon Line, ME Production firmasıyla 3 Mayıs 2019 tarihinde düşük sülfür anlaşması yaptı. İmzalanan anlaşma ile Turkon Line, filosunda bulunan gemilere Scrubber takılması için gerekli yatırımın yapılması kararlaştırıldı.

20 yılı aşkın süredir uluslararası deniz taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren Turkon Line çevreye karşı sorumluluğunu yerine getirmek için, Düşük Sülfür Uygulaması ile ilgili uzun süredir devam eden çalışmalarını, ME Production firmasıyla 3 Mayıs 2019 tarihinde yaptığı anlaşma ile sonuçlandırdı.  Yapılan anlaşma ile Turkon Line, filosunda bulunan gemilere Scrubber takılması için gerekli yatırımı yapmış bulunuyor. Scrubber sistemi ile denizden alınan su, Scrubber içine verilerek egzoz gazı temizliği sağlanır.  Ekipmanların yıl sonuna kadar tüm Turkon Line gemilerine takılması planlanıyor.

Uluslararası kurallara tam uyumluluk stratejisi çerçevesinde, Turkon Line filosunun gemileri, 1 Ocak 2020 tarihinde yönetmeliğe tam uyum sağlamış olarak hizmet vermeye devam edecek.

turkon-line.png

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.