Türkleri Bahamalar’a taşıyacak

Türkleri Bahamalar’a taşıyacak

Dünyanın en büyük kruvaziyer firmalarından Royal Caribbean International’in, Bahamalar ve Karayipler turlarına Türklerden yoğun talep geldi.

THY’nin ABD Miami’ye ekim ayında başlatacağı doğrudan uçuşların ilgiyi patlattığı kruvaziyer turları için üç haftada 780 kişi rezervasyon yaptırdı. Royal Caribbean Türkiye Temsilcisi Bülent Tatlav, direkt uçuşla beraber Türk kruvaziyer turisti için tur programları hazırladıklarını belirterek, “Bahamalar ve Karayipler için Miami’ye ekonomi uçuş bileti de dahil 3 bin 500 TL’ye 4 gün 5 gece, 4 bin 500 TL’ye de 9 gece 10 gün tatil imkanı yaratıyoruz. Bu programdan 2016 yılı sonuna kadar 7 bin kişinin yararlanmasını hedefliyoruz” dedi.

FİRMALAR DA İLGİLİ
Tatlav, 52 hafta sürecek olan kampanyaya beklediklerinin üzerinde talep geldiğini belirterek, bireyler yanında önde gelen 18 büyük firmanın da Karayipler ve Bahamalar’da bayi toplantıları yapmak için talepte bulunduğunu aktardı. Royal Caribbean Cruise, 2016 yılının ilk çeyreğınde de THY’nin direkt seferleri ve çok cazip fiyatlarla Şangay, Singapur ve Dubai limanlarından çıkışlı gemileriyle yeni turlar da düzenleyecek.

Tatlav, cuma ve cumartesi çıkışlı Miami seferlerinin ardından gemi turlarına katılımın olacağını da anlatarak, şöyle konuştu: “Direkt uçuş olmadan bu bölgedeki turlara katılım zordu. Türkiye’de Royal Caribbean vasıtasıyla katılan kişi sayısı 1.300, toplamda ise katılan sayısı 2 bindi. Direkt uçuş ve bizim kampanyamızla bu sayı patlayacak. Karayipler, Bahamalar, Miami ve Orlando destinasyonlarında 5 farklı paket programımız kısa bir süre için son derece ekonomik fiyatlarla 3 Ağustos itibariyle satışa sunuldu.”

EGZOTİK ADALARI KEŞFETME ŞANSI

Royal Caribbean Türkiye İletişim Pazarlama Direktörü Cihangir Canıyılmaz ise, Royal Caribbean’ın Bahamalar gezisinde, THY’nın tarifeli uçuşları ile İstanbul’dan Miami’ye direkt seyahat edildiğini belirterek, şunları anlattı: “Miami’de iki gece 1.sınıf otellerde konaklanıyor. Ardından gemiyle 4 gece 5 gün boyunca Bahamalar’a doğru yola çıkılıyor. Miami-Bahamalar-Orlando gezisi 9 gece 10 gün sürüyor. Turlarda, Cococay Adası, Nassasu Adası, Key West, Orlando ve Disney World’e gidiliyor.

Karayipler programında Miami konaklamalı direkt uçuş var. Turda, dünyanın en büyük gemisi Allure of The Seas ile 7 gece 8 gün süresince Karayipler geziliyor. Her biri bir doğa harikası olan Nassau, St.Thomas ve St.Marteen adaları ziyaret ediliyor.”

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.