Türkiye'de hiçbir işi yarım bırakmadık

Türkiye'de hiçbir işi yarım bırakmadık

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Türkiye'de hiçbir işi yarım bırakmadık. Yarım bırakılan ve kaderlerine terk edilen yatırımları da tamamlayarak hizmete sunduk." dedi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Karşıyaka Spor Salonu'ndaki partisinin Bingöl 6. Olağan İl Kongresi'nde AK Parti iktidarları döneminde Bingöl'e yapılan yatırımlara değindi.  AK Parti hükümetleri olarak 15 yıldır ülkenin her yerine olduğu gibi Bingöl'e de yatırım yaptıklarına işaret eden Arslan, Bingöl'de daha önce sadece şehir giriş çıkışında 5 kilometre bölünmüş yol varken bugün 225 kilometre bölünmüş yol olduğunu, kentte sıcak asfalt hiç yokken bugün 61 kilometre sıcak asfalt yapıldığını aktardı. Bakan Arslan, Bingöl'de devam eden 6 büyük proje olduğuna dikkati çekerek sadece bu projelerin yatırım bedelinin 1 milyar 600 milyon lira olduğunu belirtti. Bingöl'ün her yerine, ilçelerine bölünmüş yollarla, sıcak asfalt yollarla erişilebilmesi adına çalışmaların sürdüğünü anlatan Arslan, "Türkiye'de hiçbir işi yarım bırakmadık. Yarım bırakılan ve kaderlerine terk edilen yatırımları da tamamlayarak hizmete sunduk. Bu yatırımlardan biri olan Bingöl Havalimanı'ndan 2017 yılı içerisinde 165 bin yolcu faydalandı. Bakanlık olarak son 15 yılda sadece Bingöl'e yaptığımız yatırım 3 milyar 213 milyon lira." diye konuştu.

Arslan, geçen yıl hizmete alınan Çapakçur Viyadüğü'nü ilkbaharda ışıklandıracaklarını ifade ederek şöyle devam etti: "Bingöllülerin yol ihtiyacının devam ettiğini biliyoruz. İki projeyle ilgili müjde vermek istiyorum. Bingöl-Kartal Sancak yolu 33 kilometre ve bu sene içinde başlayacağız. Bingöl-Solhan Yenibaşak yol ayrımı 24 kilometre, inşallah onu da başlatacağız. Hiç şüpheniz olmasın ki bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da size hizmet edip, çalışmaya devam edeceğiz." Kaynak: AA

shutterstock_126256214.jpg

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.