'Türkiye Petrolleri markasını oluşturacağız'

'Türkiye Petrolleri markasını oluşturacağız'

Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım (TPPD) AŞ Genel Müdürü Harun Şahbaz, uzun vadede hedeflerinin, sektörde söz sahibi olmak olduğunu belirterek, "Bayii...

Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım (TPPD) AŞ Genel Müdürü Harun Şahbaz, uzun vadede hedeflerinin, sektörde söz sahibi olmak olduğunu belirterek, "Bayii alanını genişletmiş, kalite ve güvenle özdeşleşmiş bir Türkiye Petrolleri markasını oluşturmak istiyoruz." dedi.

Yüzde yüz kamu sermayeli TPPD AŞ, 1. Bayi Toplantısı'nı Alanya'ya bağlı Konaklı beldesinde bulunan Bera Otel'de gerçekleştirdi. TPPD AŞ Genel Müdürü Şahbaz, toplantıdaki amaçlarının, öncelikle şirketlerinin belirlemiş olduğu projeleri ve hedefleri bayileri ile paylaşmak ve aynı zamanda bayilere moral ve motivasyonlarını yükseltici bir takım etkinlikler gerçekleştirmek olduğunu söyledi.

Şahbaz, 2006 yılında kurulmuş genç bir firma olduklarını, buna rağmen şu anda akaryakıt dağıtım sektöründe faaliyet gösteren 53 akaryakıt dağıtım firması içerisinde ilk 7'de yer aldıklarını söyledi. Firmalarının diğerlerinden bir farklılığı olduğunu ifade eden Şahbaz, şöyle dedi: "53 akaryakıt dağıtım firması arasında kamu sermayesi ile kurulmuş tek firmayız. Dolayısıyla arkamızda devletimizin güvencesi var. Ben özellikle halkımızın bunun farkında olmasını istiyorum. Bizim uzun vadede sektördeki hedefimiz, sektörde söz sahibi olmak, bayi alanını genişletmiş, kalite ve güvenle özdeşleşmiş bir Türkiye Petrolleri markasını oluşturmak. Bu anlamda şu anda Türkiye çapında faaliyette bulunan 109 bayimize büyük görevler düşüyor. Kendilerine bu hedefimizden bahsettik. Aynı şekilde ben birkaç mesaj vermek istiyorum. Yüzde yüz bir kamu sermayesi ile kurulmuş bir firma olmamız sebebiyle halkımızın da desteğini istiyorum. Çünkü şirketimizin her bir kuruşunda milletimizin emeği ve katkısı olduğunu düşünüyorum. Bu anlamda biz halkımızdan şirketimize sahip çıkmalarını istiyoruz. Aynı şekilde yine bayi ağı genişletme çalışmaları çerçevesinde de tüm Türkiye çapında bayilikler vermeye devam ediyoruz. Bu anlamda şirketimizin bayrağını taşıyacak ve şirketimizin büyümesine katkı sağlayacak olan tüm Türkiye genelindeki bayileri de Türkiye Petrolleri AŞ çatısında birleşmeye davet ediyoruz. Toplantıya icabet eden bayilerimize çok teşekkür ediyorum."

Şahbaz, bayilere yönelik ayrıntılı anket düzenlediklerini, böylece eksikleri görmek ve bayilerin fikirlerinden yararlanmak istediklerini belirtti. Şahbaz, "Sektörün acımasız rekabet ortamında iş stresinizin eksik olmadığını en iyi bilenlerdeniz. İstedik ki bayi toplantımız daha çok moral ve motivasyonumuzu artırmaya, sizleri bir nebze de olsa dinlendirmeye yönelik olsun. Bu amacımızda, katkılarından dolayı dün ve bugün sahne alan tüm sanatçılarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.