Türkiye Petrolleri 8 adet tanker kiralayacak

Türkiye Petrolleri 8 adet tanker kiralayacak

Türkiye Petrolleri Batman Bölge Müdürlüğü, toplam santrifüjlü 8 adet sürücülü tanker araç kiralama işi ihale edeceğini duyurdu.

Türkiye Petrolleri Batman Bölge Müdürlüğü, 8 adet tanker araç kiralayacak.

Türkiye Petrolleri Batman Bölge Müdürlüğü bir adet hizmet alımı işini ihale edecek. Buna göre, Türkiye Petrolleri Batman Bölge Müdürlüğü faaliyetleri kapsamında muhtelif iç ve dış saha/kamp işyerlerine, saha ve kamp işyerleri arasında yada saha / kamp işyerlerinden Batman merkez işyerlerine, 6 adet kirli su ve petrol bazlı çamur için en az 20 ton kapasiteli tanker araç, 2 adet içme suyu için (Galvanizli veya Krom tanklı) en az 20 ton kapasiteli tanker araç olmak üzere toplam santrifüjlü 8 adet sürücülü tanker araç kiralama işi ihale edeceğini duyurdu.

İhale, 19.04.2018 tarihinde saat 14:30’da Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü Tedarik ve Lojistik Daire Başkanlığı 6. Kat toplantı salonunda yapılacak. İhale dokümanı, Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü, Tedarik ve Lojistik Daire Başkanlığı, İhale Müdürlüğü, 6. Kat 602 numaralı odadan görülebilecek ve 150 TL karşılığında temin edilebilecek. İhaleye teklif vereceklerin ihale dokümanını temin etmeleri zorunlu.

Teklifler, 19.04.2018 tarihi saat 14:30’a kadar T.P Genel Müdürlüğü Gelen Evrak Servisi’ne elden verilebileceği gibi yine aynı adrese iadeli taahhütlü postayla da gönderilebilecek. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif en düşük fiyat esasına göre belirlenecek. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3’ünden az olmamak sürece geçici teminat verecekler. Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremeyecekler.

ENERJİGUNLUGU.NET

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.