“Türkiye Lojistik ve Depolama Pazarı Görünümü 2025”

“Türkiye Lojistik ve Depolama Pazarı Görünümü 2025”

Ken Research (www.kenresearch.com)* tarafından hazırlanan; Türkiye Lojistik ve Depo sektörüne odaklanan ve 2025 yılına uzanan bir projeksiyon sunan “Türkiye Lojistik ve Depolama Pazarı Görünümü 2025” raporu yayınlandı.

Raporun ana başlıkları;

-       Bölgesel ve uluslararası freight forwarding, (Karayolu Taşımacılığı ve Boru Hatları, Deniz, Hava ve Demiryolu Taşımacılığı),

-       Depolama (Endüstriyel / Perakende, Konteyner Taşımacılığı / Konteyner Deposu & Soğuk Hava Deposu),

-       3PL (Kargo Taşımacılığı, Yurtiçi ve Sınır Ötesi E-ticaret Lojistiği vb.)

Ayrıca endüstri normları ve yönetmelikleri, eğilimler ve gelişmeler, sorunlar ve zorluklar, büyük oyuncular arasında çapraz karşılaştırma, rekabetçi senaryolar, şirket profilleri, lojistik piyasası için önemli fırsatları ve uyarıları vurgulayan analist önerileri ile Türkiye ve diğer lojistik pazarları arasında çapraz karşılaştırma detayları yer almakta.

210 sayfalık raporun özeti ve içeriği hakkında daha detaylı bilgiye aşağıdaki link'den ulaşılabilir.

https://www.kenresearch.com/automotive-transportation-and-warehousing/logistics-and-shipping/turkey-logistics-and-warehousing-market-outlook/295243-100.html

Rapor ülkemiz lojistik sektörü hakkında detaylarının yanında, lojistik sektörüne yatırım yapmak isteyen veya mevcut yatırımlarında revizyon vb. konularda çalışma yapan her türlü firma-yatırımcı için önemli bir başvuru ve fizibilite görevini yerine getirmekte.

Daha detaylı bilgi için aşağıda yer alan iletişim bilgilerimden veya doğrudan Ken Research yetkilisinden Pratibha Grover ([email protected]) bilgi alabilirsiniz.

Ayrıca rapor kapsamında yayınlanan röpörtaj da aşağıdaki link'te yer almaktadır;

https://www.kenresearch.com/blog/2019/12/e-commerce-logistics-in-turkey-current-scenario-and-the-road-ahead-ken-research/ 

*Ken Research; Pazar bilgisi, analizi ve ekonomi raporlarının küresel toplayıcısı ve yayıncısıdır.  300'den fazla sektörde iş zekası ve operasyonel danışmanlık, analiz ve başarılı saha çalışmaları ile ortaya çıkan iş modelleri sunmaktadır. 1000'den fazla müşteriye hizmet veren, 196+ ülkede 150.000'den fazla araştırmayı içeren, 300'den fazla sektöre hitap eder.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.