Türkiye-Irak ihracat ve transit taşımacılık

Türkiye-Irak ihracat ve transit taşımacılık

Üyeliğin tamamen ücretsiz, ilan vermenin sınırsız olduğu ve aynı zamanda firmaların reklamlarını da yayınlayabildikleri bölümleri bulunan Nakliye Rehberi kolay kullanımı olan bir arayüze sahip.

Ülkemiz genelinde üretim, dış ticaret, ithalat ve ihracat faaliyetleri içerisinde bulunan ticari firmalarımız dünya genelini kapsayan çalışmalarında Türkiye-Irak hattı ile ilgili de önemli diyebileceğimiz oranda özellikle ihracat çalışmaları içerisinde bulunmaktadırlar. Üretim tesislerimizde üretimi yapılmakta olan ürünlerin Irak’ın kuzey bölgesel yönetimi ve güney illerine sevkiyatı konusunda yılın belirli dönemleri meydana gelen yoğunluğa bağlı olarak araç tedariki sıkıntısı yaşanmaktadır.

Üreticilerimiz ve dış ticaret firmalarımızın taşıtmayı planladıkları yüklerine uygun taşıma aracı bulabilme konusunda başvurdukları en kısa ve kolay yöntem ise internet üzerinden faaliyet gösteren yük ve boş araç ilan platformlarıdır. Irak nakliye firmaları ile direkt olarak irtibata geçebilme imkanı buldukları bu web sayfalarının sayısı son dönemlerde bir hayli artmış durumdadır. İnternet üzerinden araç ve yük ilanı hizmeti sunan sayfalardan biri olan Nakliye Rehberi bu konuda önemli başarılara imza atan bir web sayfası konumunda bulunmaktadır.

Gerek üretici ve dış ticaret firmalarımız gerekse lojistik şirketlerimizin büyük bölümünün kesin sonuç alabildikleri nadir sayfalardan biri Olan Nakliye Rehberi hizmet verdiği taraflara en uygun kullanım şeklini sunmaktadır. Üyeliğin tamamen ücretsiz, ilan vermenin sınırsız olduğu ve aynı zamanda firmaların reklamlarını da yayınlayabildikleri bölümleri bulunan Nakliye Rehberi kolay kullanıma sahip arayüzü sayesinde kullanıcılarına bir çok alanda kolaylıklar sağlamaktadır.

Dünya genelini kapsayan yayın ağı ile yurt dışı kullanıcılarının da kolaylıkla ulaşabildikleri web sayfamız Irak nakliye hattında çalışan yük veren ve taşıyıcı firmalarımıza en akılcı çözüm önerileri sunduğu gibi verilen ilanların karşı tarafa direkt olarak yansıtılması ile kısa süre içerisinde neticeye ulaştırmaktadır.

Web sayfamızda Irak ile ilgili yük ve boş araç ilanları sadece ülkemizden Irak’a yapılan ihracat taşımaları ile sınırlı olmayıp aynı zamanda kısmen de olsa Irak’tan ülkemize ithalatı yapılan ürünlerin sevkiyatı ile Avrupa veya Afrika ülkelerinden Irak’a Türkiye üzerinden taşınması planlanan yük gruplarının sevkiyatı ile ilgili de hizmet verilmektedir. Taşınacak ürünün yapısına göre en uygun aracın hangisi olacağı ile ilgili araç tipi seçme özelliği de bulunan sayfamız kullanıcılarına sürekli güncellenen yapısı ile hizmet vermeye devam etmektedir.

Haber: Mehmet Ali BAL
Haber kaynağı: Nakliye reklamları

ADVERTORIAL

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.