Türkiye ile yapıştıracak

Türkiye ile yapıştıracak

Üretilen motorlu araçların üretiminde kullanılan yapıştırıcı, mastik ve fonksiyonel kaplama ürünleri tedarikçisi Henkel, Türkiye ile büyümeyi hedefledi....

Üretilen motorlu araçların üretiminde kullanılan yapıştırıcı, mastik ve fonksiyonel kaplama ürünleri tedarikçisi Henkel, Türkiye ile büyümeyi hedefledi.

Henkel’in Yapıştırıcı Teknolojileri Transport ve Metal İş Kolundan Sorumlu Başkan Yardımcısı Dr. Christian N. Kirsten, 2016 hedeflerinin içinde Türkiye’nin çok önemli bir yer tuttuğunu ve Türkiye’nin uzun dönemli güçlü potansiyeliyle oldukça cazip bir pazar olduğunu ifade etti. Kirsten, “Sunduğumuz inovatif ürünlerle Türk otomotiv sektörüne katkı sağlayan bir şirket olarak Türkiye ile birlikte büyümeyi hedefledik” şeklinde konuştu. Otomotiv sektörünün üretim aşamasında presleme, kaporta, boyahane, montaj ve onarım gibi tüm değer zinciri için entegre çözümler ürettiklerine değinen Kirsten, sözlerine şu şekilde devam etti: “Mastik ve fonksiyonel kaplama malzemelerimiz, araç kaportalarını korozyona karşı korurken ses yalıtımı sağlıyor ve titreşimi azaltıyor. Yapısal yapıştırıcılarımız, araçların gövde parçalarının çarpma sırasındaki sağlamlığını artırırken daha güvenli olmasını temin ediyor. Kapsamlı montaj ve yapıştırıcı portföyümüzün yanı sıra metal parçaların üretiminde kullanılan temizleme ürünleri ve yağlarımız da tüm bu işlemlerin tamamlanmasında rol oynuyor.”

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.