Turkcell başarılı iş ortaklarını ödüllendirdi

Turkcell başarılı iş ortaklarını ödüllendirdi

11 yılda Türkiye’nin en köklü iş ortaklığı ekosistemlerinden biri haline gelen Turkcell Partner Network ’ün artık gelenekselleşen “En Başarılı...

11 yılda Türkiye’nin en köklü iş ortaklığı ekosistemlerinden biri haline gelen Turkcell Partner Network ’ün artık gelenekselleşen “En Başarılı İş Ortağı Ürün ve Servisi Ödülleri” bu yıl da sahiplerini buldu. 55 şirketin başvuru yaptığı ödüllerde, 6 kategoride yaratıcılık ve müşteri deneyimiyle fark yaratan mobil ürün ve servisler birinci seçildi.

Türkiye’nin lider teknoloji ve iletişim şirketi Turkcell’in kurumsal ve bireysel müşterilerine hizmet veren iş ortakları, global ve lokal markalardan oluşan stratejik ortakları, ekosistemi zenginleştiren sivil toplum örgütleri, yatırımcı ve girişimcilerden oluşan Turkcell Partner Network, ekonomiye değer katmaya devam ediyor. Turkcell, 11 yılda 200 iş ortağına ulaşan ve en gelişmiş iş ortaklığı ekosistemi haline gelen Turkcell Partner Network’te yer alan ve hayata geçirdikleri ürün ve servislerle fark yaratmayı başaran iş ortaklarını, bu yıl da ödüllendirdi. Turkcell Genel Müdür Yardımcıları Selen Kocabaş ve Yiğit Kulabaş’ın da katıldığı törende, iş ortakları ödüllerini Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv’in elinden aldı.

Turkcell’in artık gelenekselleştirdiği ve 10 yıldır dağıttığı “En Başarılı Turkcell İş Ortağı Ürün ve Servis Ödülleri” 6 kategoride sahiplerini buldu.

6 kategoride ödül alan Turkcell iş ortakları:

En Başarılı Mobil Pazarlama Kampanyası: Rabarba

En Başarılı Mobil Pazarlama Reklam Uygulaması: Turatel

En Başarılı Makinelerarasi İletişim Çözümü: nde Vektör

En Başarılı Kurumsal Uygulama: Sempa

En Başarılı Bireysel Uygulama: 4Play

En Başarılı Mobil Ödeme ve Finans Çözümü: PayByMe

İşbirliği başarı hikayelerini beraberinde getiriyor

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Yiğit Kulabaş, “Turkcell bugün Türkiye’nin önde gelen iletişim ve teknoloji şirketi olarak sektörümüzün en organize ve kapsamlı işbirliği sitemine liderlik ediyoruz. Turkcell Partner Network şu anda her ölçekte 200 iş ortağını bünyesinde barındırıyor. Turkcell’in müthiş altyapısı ve teknoloji know-how’ı bu şirketlerin uzmanlık alanlarıyla birleştiğinde ortaya başarı hikayeleri çıkıyor. Artık geleneksel hale gelen ödül törenimiz de aslında hem Turkcell’e, hem iş ortaklarımıza hem de ülke ekonomisine fayda sağlayan bu iş birliklerini kutlamak üzere oluşturulmuş bir

Türkiye ve dünyada öncü olan, fark yaratan, temas ettiği müşteri kitlesinde organizasyon. Kazanan iş ortaklarımızı kutluyor ve iş birliğimizin daha nice başarılarak ön ayak olmasını diliyorum” dedi.

Bu sene 55 şirket başvurdu

Yarattığı olumlu deneyimle ön plana çıkan ürün ve servislerin değerlendirildiği Turkcell İş Ortağı Ürün ve Servisi Ödülleri 2013'e bu sene 55 şirket başvurdu. 12 firmanın elemeler sonrası finale kaldığı organizasyonda 10 kişilik uzman jüri yüz yüze görüşmeler akabinde ilk 6’yı belirledi.  Ödül kazanan firmalar Turkcell Teknoloji Zirvesi’nde düzenlenen törenle ödüllerini aldılar.

 LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.