TTNET Platin Lounge hizmete açıldı

TTNET Platin Lounge hizmete açıldı

TTNET'in platin müşterilerine hizmet verecek "TTNET Platin Lounge" İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde hizmete açıldı. Türk Telekom Grup...

TTNET'in platin müşterilerine hizmet verecek "TTNET Platin Lounge" İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde hizmete açıldı.

Türk Telekom Grup CEO Hakam Kanafani, Türk Telekom Grubu olarak, müşterilerine hayatın her alanında değer katacak hizmetler sunmaya çalıştıklarını belirterek, “ TTNET Platin Lounge bu vizyonumuzun en güzel örneği” diyerek şöyle konuştu:

“ 240 metrekare alan üzerine kurulu olan ve aynı anda 45 kişiyi ağırlayabilecek kapasiteye sahip “TTNET Platin Lounge”a giriş yapan tüm misafirlerin, 100 Mbps hızında TTNET WiFi servisinden sınırsız süre ile ve ücretsiz olarak yararlanabilecekler.Türk Telekom Grubu Türkiye ’nin iletişim ve bilişim teknolojileri altyapısına yönelik ciddi, uzun vadeli yatırımlar yapıyor. Dijital inovasyona daha çok ağırlık veriyor, sahip olduğumuz altyapı üzerinden müşterilerimize sunduğumuz değer ve avantajlara her geçen gün yenilerini ekliyoruz. Türk Telekom Grubu olarak temel önceliklerimizden biri, müşterilerimizin memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak. Sahip olduğu teknolojik altyapı ve sunduğu olanaklarla bu yaklaşımımızın göstergelerinden biri olan TTNET Platin Lounge’u müşterilerimizin kullanımına sunmaktan mutluluk duyuyoruz.”

İnternet servis sağlayıcısı olmanın ötesine geçen bir yaklaşımla, müşterilerinin hayatında daha fazla yer almayı hedeflediklerini belirten TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya ise, şunları söyledi:

“Hepimiz iş ya da özel seyahatlerimiz sebebiyle havalimanlarında giderek daha fazla zaman geçiriyoruz. Yurtdışı seyahatine çıkan müşterilerimizin havaalanlarında bekleme sürelerini daha konforlu, verimli ve eğlenceli geçirmelerini, bir yandan da ‘TTNET 360’ vizyonumuz kapsamında sunduğumuz servisleri deneyimlemelerini sağlamak için böyle bir hizmeti hayata geçirmek istedik. Tüm Platin müşterilerimizi bu hizmetlerimizden yararlanmak üzere TTNET Platin Lounge’a bekliyoruz.”

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.