Track & Trace Sistemi DHL Supply Chain'e ödül

Track & Trace Sistemi DHL Supply Chain'e ödül

Sağlık lojistiğinin gelişmesi için öncü uygulamaları hayata geçiren DHL Supply Chain, ilaç sektörü için geliştirdiği 2D barkod sistemini temel alarak...

Sağlık lojistiğinin gelişmesi için öncü uygulamaları hayata geçiren DHL Supply Chain, ilaç sektörü için geliştirdiği 2D barkod sistemini temel alarak dermokozmetik sektörü için Türkiye’de ilk kez set ve tekli paketleme birimi seviyesinde uygulanabilen izleme ve görüntüleme sisteminin mimarı oldu. Uygulama sayesinde, güvenilir dağıtım kanalının dışından gelen sahte ürünlerin kolayca saptanabilmesi ve bu ürünlerde sahteciliğin kolayca anlaşılması sağlanıyor.

DHL Supply Chain, sahte ürünlerin dağıtım zinciri içinde tespitini kolaylaştırarak eczanelerde farkındalık ve güven oluşturmanın yanı sıra müşteri memnuniyetine de büyük katkı sağlayan “Track & Trace” sistemi ile “Jüri Özel Ödülü”ne layık görüldü.

DHL Supply Chain Türkiye Genel Müdürü Hakan Kırımlı; “DHL Supply Chain olarak sağlık sektöründe de hem iş geliştirme anlamında hem de operasyonel mükemmelliğe ulaşmak anlamında birçok proje yürütüyoruz. DHL olarak sağlık sektöründeki en önemleri amaçlarımızdan biri ileride karşılaşılabilecek zorluklar karşısında müşterilerimizi destekleyecek çözümleri bugünden tasarlamak. Bu hizmetleri verirken müşterilerimize ‘Tedarik zincirinizi DHL’e emanet edin, siz işinize odaklanın’ diyoruz. Müşterilerimizin hayatını hizmetlerimiz ile kolaylaştırırken, onların kendi önceliklerine konsantre olabilmelerini sağlıyoruz. Bu anlamlı ödülü, sağlık sektöründe 10 yılı aşkın deneyimimiz ve 30’u aşkın müşterimiz ile elde ettiğimiz tecrübe ve DHL Supply Chain Türkiye çalışanlarının takım çalışması sonucu ortaya koyduğu başarılı çalışmaların sonucu olarak görüyoruz. Çalışanlarımıza ve hizmet altyapımıza yaptığımız yatırımlar sayesinde lojistik sektöründe sürdürülebilir başarıya örnek gösterilmeye devam edeceğiz” dedi.

 LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.