'Toyota için Türkiye fırsatlar ülkesi'

'Toyota için Türkiye fırsatlar ülkesi'

 Henüz açıklanmış bir şey söz konusu değil." dedi. Fonseca, bu kararı vermede iç piyasadaki satış performansının da çok önemli olduğunu kaydetti....

 

Henüz açıklanmış bir şey söz konusu değil." dedi. Fonseca, bu kararı vermede iç piyasadaki satış performansının da çok önemli olduğunu kaydetti. "Türkiye'de iç pazar büyümeli ki, yeni yatırımlar gelebilsin. Üretim için önce fizibiliteye bakıyoruz, sonra da burada üreteceğimiz otomobillerin yüzde kaçını iç pazarda satabileceğimize bakıyoruz. Ancak üretim için tek faktör, iç pazardaki satış değil." diyen Fonseca, Toyota için Türkiye otomotiv pazarının Avrupa'da en fazla önem verdikleri pazarlardan biri olduğunu belirterek, "Türkiye otomotiv pazarında çok iyi bir gelecek görüyoruz. Türkiye'ye bir fırsatlar ülkesi olarak bakıyoruz.'' dedi.

Toyota için Türkiye otomotiv pazarının Avrupa'da en fazla önem verdikleri pazarlardan biri olduğunu belirten Fonseca, şunları söyledi: "Türkiye otomotiv pazarında çok iyi bir gelecek görüyoruz. Türkiye'ye bir fırsatlar ülkesi olarak bakıyoruz. Türkiye'nin çok genç bir nüfusu var. Ve Türkiye ekonomisi yılda yüzde 7'nin üzerinde büyüme gösteriyor."

ZAMAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.