Total ve Tırsan işbirliği yaptı

Total ve Tırsan işbirliği yaptı

Konuya ilişkin yapılan açıklamada, Total ve DAF Trucks arasında Avrupa'nın birçok ülkesinde başlayan işbirliğinin Türkiye'de de sürdürüldüğü, Total...

Konuya ilişkin yapılan açıklamada, Total ve DAF Trucks arasında Avrupa'nın birçok ülkesinde başlayan işbirliğinin Türkiye'de de sürdürüldüğü, Total ile işbirliği neticesinde TIRSAN Treyler A.Ş. tarafından Türkiye'de pazara sunulacak DAF markalı madeni yağların, orijinal yedek parça statüsüyle ve öncelikli olarak TIRSAN servislerinde kullanılacağı bildirildi.

İşbirliğini değerlendiren DAF TIRSAN Genel Müdürü Çetin Nuhoğlu, hedeflerize ulaşmak için her alanda en iyilerle işbirliği yaptıklarını belirterek, ''Total ile işbirliğimizi de bu anlamda çok değerli buluyoruz'' dedi.

Yaklaşık 20 yıldır Total'in Avrupa'nın birçok ülkesinde DAF için farklı ürünler geliştirdiğini ve bunların gerek fabrika gerekse servislerde kullanılmakta olduğunu, iki dünya markasının yürüttükleri yakın işbirliğine vurgu yapan Çetin Nuhoğlu Total ve DAF'ın ortak teknoloji ve ürün geliştirme çalışmaları, saha testleri ve teknik eğitimler düzenlediğini ifade etti.

Total Oil Türkiye Genel Müdürü Olivier Chalvon-Demersay, bundan böyle TIRSAN tarafından Türk tüketicinin hizmetine sunulan DAF marka araçlarda, Total teknolojisi ile geliştirilen ve aynı zamanda DAF tarafından fabrika ilk dolumlarda da kullanılmakta olan orijinal DAF marka madeni yağların kullanılabileceğini kaydederek, ''Ağır dizel motor yağları alanında TOTAL'in sahip olduğu ileri teknolojiyi buna benzer stratejik işbirliği projeleriyle perçinleyerek Türkiye ağır vasıta pazarında büyümeye devam edeceğiz'' dedi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.