Total, endüstriyel yağda Petrotech Mühendislik ile iş birliği yaptı

Total, endüstriyel yağda Petrotech Mühendislik ile iş birliği yaptı

TotalEnergies Turkey Pazarlama, Petrotech Mühendislik ile Konya, Karaman ve Aksaray illerini kapsayan bir distribütörlük anlaşması imzalayarak endüstriyel yağlar segmentinde satış ağını güçlendirdi.

Türkiye’de 30 yılı aşkın süredir madeni yağ üretimi ve pazarlaması konusunda faaliyet gösteren TotalEnergies Turkey Pazarlama, 2006 yılından bu yana özel endüstriyel yağlar alanında faaliyet gösteren Petrotech Mühendislik ve Endüstriyel Ürünler Sanayi Ticaret Ltd. Şti. ile Konya, Karaman ve Aksaray illerini kapsayan bir distribütörlük anlaşması imzalayarak endüstriyel yağlar segmentinde satış ağını güçlendirmeye devam ediyor. TotalEnergies Turkey Pazarlama, belirtilen bölgelerde satış, pazarlama ve dağıtım faaliyetlerine Ocak 2022 itibariyle yeni distribütörü Petrotech Mühendislik ile devam edecek.

Petrotech Mühendislik, 2006 yılından beri Konya, Karaman ve Aksaray bölgesinde müşterilerine yüksek performanslı endüstriyel yağlar tedarik ediyor, satış ve dağıtımını yaptığı yağların kullanımı ile ilgili teknik servis desteği veriyor. Sektördeki tecrübesi ve profesyonel ekibi ile otomotiv, gıda, tekstil, kozmetik, ilaç, plastik, ayakkabı, enerji, savunma, yem, ağır sanayi, tarım gibi çok çeşitli segmentlerdeki müşterilerine hizmet veriyor. Petrotech Mühendislik, endüstriyel yağlar alanında sahip olduğu 16 yıllık tecrübeyi, son teknoloji ve yüksek performanslı TotalEnergies ürün serisi ile birleştirerek sunacağı danışmanlık ve teknik servis desteği ile birlikte müşterilerinin çözüm ortağı olmayı hedefliyor.

totalenergies-turkey-pazarlama-genel-muduru-emre-sanda.jpgTotalEnergies Turkey Pazarlama Genel Müdürü Emre Şanda konuyla ilgili, “Endüstriyel yağlar alanındaki uzmanlığımız, farklı endüstriyel segmentlerin ihtiyaçlarına yönelik özel olarak geliştirilen güçlü ürün gamından kaynaklanıyor. Son teknoloji ve yüksek performanslı ürünlerimiz ile ekipman performansını ve dolayısıyla süreç ve operasyon verimliliğini artırıyoruz. Aynı zamanda müşterilerimize ANAC Indus Yağ Analiz Sistemi gibi gelişmiş teknik servisler sunuyoruz. Yeni iş birlikleriyle güçlendirdiğimiz hizmet ağımız sayesinde daha fazla müşteriye endüstriyel çözümler sağlayarak endüstriyel pazardaki konumumuzu güçlendirmeye devam ediyoruz” dedi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.