Tom Tom'dan Bayram trafiği için alternatif rotalar

Tom Tom'dan Bayram trafiği için alternatif rotalar

TomTom, gerçek zamanlı trafik verisine sahip navigasyon cihazlarıyla bu Ramazan Bayramı’nda da sürücüleri trafik sıkışıklığı olmayan rotalara yönlendirecek.

TomTom, Türkiye’de trafik sıkışıklığının en yoğun yaşandığı dönemler olan bayramlarda da anlık yol bilgileriyle sürücülerin daha az vakit kaybetmelerini sağlıyor. Trafik verisine sahip TomTom GO Serisi navigasyon cihazları, bayram gidiş-dönüş günlerinde sürücüleri trafiğin daha az olduğu yollara yönlendiriyor. GO Serisi, sürücüleri yoldaki hız kameraları konusunda da uyarıyor.

2 dakikada bir güncelliyor

TomTom Trafik, haritalanmış yolların tamamını kapsıyor ve dünyada 400 milyonu aşkın GPS sinyalinden alınan verileri kullanarak 10 metre hassasiyetle doğru trafik bilgisini sunuyor. Bilgiler her 2 dakikada bir güncelleniyor. Bu sayede sürücüler gidecekleri yere daha hızlı ulaşabiliyor. Sürücüler, TomTom GO Serisi navigasyon cihazlarıyla sıkışıklık, kaza, yol çalışması gibi olayların detaylarını görüntülüyor ve gecikmenin sebebini öğrenebiliyor. TomTom Trafik özelliği cihaz alındıktan sonra ömür boyu ücretsiz sunuluyor.

5 ve 6 inçlik dokunmatik ekrana sahip TomTom GO 610, GO 510, GO 51 modelleri sırasıyla, 849 TL, 599 TL ve 598 TL’den satışa sunuluyor. 

tom-tom-trafik-(1).jpeg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.